Milyen androidos mobilt javasoltok, ha az a cél, hogy a legolcsóbb legyen, de még használható? S új vagy használt a jobb akkor ha az ember árérzékeny?
Kérdés, hogy árban mégis mennyi a határ! Amúgy a 32 gigás Meizu M6 Note most 40 ezer Ft az Extreme Digital-nál, ennyi pénzért viszont nagyon szuper!
Használt telefont nem javaslok, ki tudja milyen hibái lehetnek, és hogy még érvényes-e rá a garancia, mindenképp csakis újat!
Jobb mint a Xiaomi Redmi 7 32GB Dual?
Néztem, azt is 40-ért adják.
Ha már ennyit rászánok, a lehető legjobbat szeretném kihozni belőle.
A Xiaomi kijelzőjének a mérete nagyobb, a felbontása viszont kisebb, nem tudom mit néztél, kérdező! :/
Xiaomi: 6.26" , 720 x 1520 pixel
Meizu: 5.5" , 1080 x 1920 pixel
Egyébként a 2 telefon közül egyiket se mondanám jobbnak a másiknál, valamiben az egyik jobb, valamiben a másik!
én a hetest néztem, azt adják 40 ezerért s annak a mérete, felbontása 6.26" IPS 2340x1080
teljesebb spec:
Képernyő: 6,26 "
Snapdragon 632 (8 mag, 1,80 GHz-ig)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 9.0 Pie
kamera: 8.0 Mpix - front, 12,0 + 2,0 megapixel - hátsó
Akkumulátor: 4000 mAh lítium-polimer
a másik:
Általános
Cikkszám
559575
Gyártó
MEIZU
Garancia
1 éves
Processzor sebesség
2,0 GHz Octa-Core
Kialakítás
érintőképernyős
Előlapi Kamera
16 megapixel
Hátlapi Kamera
5 megapixel, 12 megapixel
SIM foglalat
Nano
Csatlakozó
Bluetooth, USB, WIFI
Doboz tartalma
USB kábel, felhasználói útmutató, mobilkészülék, jótállási jegy, SIM tű, Hálózati gyorstöltő
Memóriakártya-foglalat
microSD
WLAN típusa
802.11a/b/g/n
Operációs rendszer
Android 7.1.2
Memória bővíthetősége
128 GB
Hátlap anyaga
Fém
Méret
75,2 x 154,6 x 8,32 mm
Súly
173 g
Akkumulátor típus
Li-ion
Kijelző
Kijelzőméret
5,5 "
Kijelző felbontása
1080 x 1920 Pixel
Memória
Memória
3 GB RAM / 32 GB ROM
Hálózat
Adatátvitel
3G, WCDMA, USB, Bluetooth, WiFi, 2G, GSM, 4G LTE
Beépített GPS-vevő
van
Funkciók
Alkalmazások
további alkalmazásokkal bővíthető, előre telepített alkalmazások
Hangfunkciók
hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Full HD videolejátszás és rögzítés, AAC lejátszás, JPEG, BMP, PNG, GIF
Közösségi funkciók
bővíthető
Extra funkciók
2db SIM kártya kezelése, másodlagos kamera, Android operációs rendszer, beépített GPS vevő, A-GPS támogatással, nano SIM, digitális iránytű, LED vaku, ujjlenyomat-olvasó, panoráma mód, dual kamera, Bluetooth 4.2, hajlított üveg kijelző, Hall szenzor, közelség szenzor, Mágneses szenzor, Gravitációs szenzor, Környezeti fényérzékelő
Üzemidő
Akkumulátor
4000 mAh (Li-Ion)
Beszélgetési idő
kb. 20 óra (3G)
Készenléti idő
kb. 134 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!