Ha iskolai lövöldözés történik, akkor miért mindig a
lövöldözőt ítéli el mindenki?
Figyelt kérdés
Szerintem senkinek nem jutna eszébe OK NÉLKÜL az,hogy megölje néhány iskolatársát. (Ha igen,arról szerintem alapból látszik,hogy valami nem stimmel vele)
Most gondolok arra az esetre,ha valakit olyan szinten zsarolnak,fizikai és lelki terrorban tart egyszerre több osztály/évfolyamtársa,hogy már tényleg nincs más választása. Értelme nem lenne kihívni a rendőröket bizonyíték nélkül és letagadnák a későbbi áldozatok,hogy ártottak volna bármit is az illetőnek.
Nem azt mondom,hogy minden bullying-ra ez a megoldás,sőt. Csak azt nem értem,hogy az ilyen gyilkosokat miért elmebetegezi le mindenki egyből,mikor az előzményekről,körülményekről semmit nem tudnak.
Oké,értem nagyjából amit írtok,de ha egyszerre több ember alázna meg mindennap fizikailag,lelkileg,akkor ti se pöccennétek be? /Nem,nem olyan szinten gondoltam hogy megölitek a zaklatókat./
Persze,a gyilkos is tömeggyilkosságot követ el és ez elítélendő,de szerintem azok még inkább,akik kiváltották belőle ezt a viselkedést.
Egyik válaszoló a columbine-i merényletet említette. Ha valaki ok nélkül irtja ki a fél sulit,azt én is teljes mértékben elítélendőnek tartom.
2018. jan. 7. 20:08
12/149 anonim válasza:
Ha nem bírnám, elmennék másik iskolába + feljelenteném a zaklatókat.
Semmilyen körülmények között nem ölnék meg valakit.
2018. jan. 7. 20:13
13/149 anonim válasza:
Kérdező, mint már írtam (de ezek szerint nem olvastad el figyelmesen), engem is szekáltak, ennek ellenére nem fogtam fegyvert. Tudod, mit csináltam helyette? Elvonultam szünetekben olvasni. Mivel nem húztam fel magam látványosan, ezért egy idő után már nem voltam érdekes préda.
2018. jan. 7. 20:19
14/149 anonim válasza:
#13 Mondjuk ez nem mindig működik, engem pl. akkor is szekáltak, amikor nem figyeltem oda.......
2018. jan. 7. 20:22
15/149 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsóval,nekem is elég kitartó zaklatóim voltak.
2018. jan. 7. 20:24
16/149 anonim válasza:
nekem is kitartóak voltak.. de látod, még élek, túléltem a sulit, és nem is öltem meg senkit. bravóóó
2018. jan. 7. 20:31
17/149 anonim válasza:
Jah mert akkor félre tudsz menni olvasni ha minden szünetbe megkeresnek és agyonvernek mi?! Idióta vagy! Aki szereti ütni a másikat meg megalázni az nem szociopata? neem az a "ártatlan" szegény áldozatt..amúgy is senkisem ártatlan
2018. jan. 7. 20:40
18/149 anonim válasza:
Azért, mert terrorizálják nem jogosítsa fel arra, hogy egy iskolában ámokfutásba kezdjen. Menjen és verje meg őket! Akinek ilyesmi az eszébe jut és véghez is akarja vinni annak minimum életfogytiglant kéne adni, mindegy milyen mentális állapotban van. Nyaktól felfelé beteg!
2018. jan. 7. 20:42
19/149 anonim válasza:
Jah majd te fogod eldönteni hogy ki mit érdemel
2018. jan. 7. 20:44
20/149 anonim válasza:
Az én szekálóim is kitartók voltak, de mégsem durvult el a dolog ilyen szinten. Most mit tudtak volna csinálni? Rászálltak másra, aki reagált is. Ezeknek ez a fontos, hogy felhecceljenek valakit, és ha sikerül, akkor elégedettek, de aki nem reagál, azzal még ha évekig próbálkoznak is, akkor sem fognak célt érni, így kénytelenek abbahagyni. Tudod, mi a vicc? Az egyik ilyen szekálóm, miután már felnőttünk, én már főiskolára jártam, összefutottunk valahol, én épp suliból tartottam hazafelé, és bocsánatot kért a gyerekkori piszkálódásaiért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!