Miért nem fogja fel a fizikatanárom, hogy tölteléktantárgyat tanít?
Legfeljebb a te szemedben töltetéktantárgy... Amúgy nagyon nem az
Ha nem lenne fizika, meg tudomány, ezt a kérdést se tudtad volna kiírni, mivel se számítógép, se internet nem lenne
Fizika mint tölteléktárgy. Te sajnos nem vagy okos, cserébe viszont öntelt vagy, aki majd eldönti, hogy mi a tölteléktárgy, és mi nem az. Legrosszabb párosítás. Ha buta vagy, legalább fognád be a szádat, és meghúznád magad. De nem, hadd tudja csak mindenki, hogy a fizika az tölteléktárgy.
És mielőtt belém kötnél: nem, soha nem volt a kedvenc tárgyam, sőt, kimondottan gyenge voltam fizikából mindig.
Kedves utolsó, ilyet akkor mondjál, hogyha a rendes érettségire már van 3 ötös érettségid, amiből 1 emelt.
Amúgy meg a mindenkori alap érettségi tárgyak (köztük a magyar is) ez okból NEM LEHETNEK TÖLTELÉKTÁRGYAK. Nagyon kevés ember annyira fa$zägyerek, hogy duplázzon és jól jöjjön ki belőle (azaz így csak az a két tárgy számítson neki)
Mert, ki vagy te, hogy eldöntsd, ki mit mikor mondhat? :DD
(Amúgy ráb**sztál, mert én pont annyira voltam f$szagyerek, hogy dupláztam anno. Persze erre nyilván nem gondoltál, mert BUTA VAAAAGY.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!