Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fizikatanárom, aki nő,...

A fizikatanárom, aki nő, rendszeresen csurom izzadságos hónaljjal jelenik meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az izzadságfolt megjelenik a legnagyobb hidegben is, néha eléri a 10-20 centi sugarú körzet-beli nagyságot. Fiatal, 24-25 éves lehet, de undorító. Nem lehet nem észrevenni, és egy egész csoport nézi mindig. Megkérdeztem egy-két tanáromat, hogy mit tehetnénk, de azt mondták, hogy semmit. Ha azt nézzük, pedig, ez a házirend megszegése. Rendszeres megszegése. "Ápoltan, tisztán stb... kell megjelenni"
2009. dec. 15. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Mit csinálhatnál? Letámadod és befújod dezodorral? Vagy odaállítasz, hogy tanárnő, kérem foltos hónapjtájékon? Egyiket sem teheted meg:D

Egyébként velem is mindig ez van, hiába használok különböző izzdsággátlókat, még télvíz idején is folyik rólam a veríték. Hidd el, ez rohadt ciki alapjáraton is, nem kell felhívni rá a tanár figyelmét!

2009. dec. 15. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Ezt azért írtad ki, hátha a tanár magára ismer? Mert más okot nem látok, az izzadtság Békéscsabán is izzadtság.
2009. dec. 15. 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Hú xD Most majd Békéscsabán fellázadnak majd az emberek...:D Hát nem tudom mit tudsz tenni, esetleg elkezditek cikizni, és akkor majd tesz ellene, de lehet nem tehet róla, mert ilyen nagyon izzadós... mondjátok neki, hogy: Ne fürgyéé le! Akkor lehet rájön mi a baj xD
2009. dec. 15. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted mit kellene tennie? És benneteket miért zavar? Csak nem büdös?
2009. dec. 15. 17:59
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy beteg.

Miért mit akarnál tenni? Átöltöztetni?

Azzal, pedig, hogy kiírtad az iskolát te voltál bunkó. Sokkal bunkóbb mint a tanárnőd, aki valószínüleg betegsége miatt izzad ennyit.

2009. dec. 15. 18:03
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Azt a kérdező nem írta, hogy büdös lenne. Csak azt, hogy ott a folt, és nézik. Elég baj, ha a tábla helyett a tanár néni hónalját bámulják. Szerintem amúgy ott az izzadtság a legkisebb probléma. Csak ami van, azt rá kell fogni a nyuszira :D
2009. dec. 15. 18:09
 7/15 A kérdező kommentje:
utolsó: lehet, hogy igazad van
2009. dec. 15. 18:13
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Pszichés okokból is izzadhat valaki fokozottabban, egyáltalán nem biztos, hogy azért izzad ennyire ez a tanárnő, mert ápolatlan lenne!!!

Sőt! Minél inkább izgul, hogy nehogy izzadjon, annál inkább izzadni fog...

Ez egy nagyon kellemetlen dolog, veled is előfordulhat!

Azt javaslom, hogy inkább saját magaddal törődj, biztosan te sem vagy tökéletes, minthogy másokon köszörülöd a nyelved!!! (Ez szerintem sokkal undorítóbb!)

2009. dec. 15. 18:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Naaa. Nem a nyelvemet köszörülöm, ez csak egy probléma, aminek a megoldásához segítséget kértem.
2009. dec. 15. 18:33
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
itt a karácsony, vegyetek neki közösen ajándékba egy ilyen tusfürdős dezodoros ajándékcsomagot, hátha veszi a lapot :D
2009. dec. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!