Miért abnormális ennyire a fizikatanárom?
Figyelt kérdés
Pl órán ufókat lát a felesége lehet azxd2010. febr. 26. 10:31
1/5 anonim válasza:
És ezt mondja is?xĐ mondjuk aki nekünk tartja a fizika órákat,az is az xĐ..szal..xĐ azt nemtom h mért..
2/5 A kérdező kommentje:
MOndja bizony:P akkor ez fizika tanár fertőzés:P
2010. febr. 27. 21:35
3/5 anonim válasza:
Azzta ez ismerős, én fizika tanárom "izmaelitákal" szokot találkozni.
4/5 Mr. Idegen válasza:
minden fizika tanár köcsög, hát az enyém milyen volt :(
5/5 anonim válasza:
Nekem volt egy "kedvencem", Herendi Klára. Utálatos gonosz banya volt, ő mindig mindent jobban tudott. Nem puskáztam matek pótvizsgán (harmadikba megrántott a matekasszony), de ez a fizika tanárnő beképzelte magának. Elvette a függvénytáblám, mert hogy beleírtam... Amíg végiglapozta egyenként az oldalakat, lejárt az időm :@ (egy beleírás se volt!)
Gonosz, utálatos fúria volt, mindig "rémeket" látott. Sajna nem UFO-kat :( De jó, hogy kb 5 éve nem kell lássam a ráncos pofiját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!