Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bennem van a hiba? Nem kedveln...

Bennem van a hiba? Nem kedvelnek az osztálytársaim.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptember óta gimibe járok és még mindig nem silerült beilleszkednem. Akár mikor próbálok barátkozni velük vagy csak beszélni hozzájuk , vagy telibe sz*rják a fejem vagy elküldenek. Ha csapatot kell választani tesin akkor mindig az utolsók közt vagyok. Itt megjegyezném h sportos vagyok szóval ezért sem értem. Szóval.aazt akarom mondani ezzel, hogy ha ápolt a külsőm, sportos vagyok, és álandóan vidám, kedves és mosolygós vagyok akkor mi lehet a baj. Amúgy lehet , ez az utolsó mondat nagy képűnek tűnik de nem vagyok az sőt éppen ellenkezőleg elég kis csendes vagyok. 15L

2014. nov. 5. 21:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy magántanuló csak betegség esetèn lehetek. Tévedek?
2014. dec. 10. 21:48
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak magántanuló lehettem volna...
2014. dec. 13. 17:17
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Magántanuló bárki lehet – ez törvényben rögzített jog. [...] Erre általában a sajátos nevelési igényű, beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel küzdő tanulók esetében kerül sor, de a súlyos beteg közép- és általános iskolások is rendszerint otthon tanulnak.

Ki kérvényezheti a magántanulói státuszt?

Aki szakvélemény alapján lesz magántanuló, annak a státuszáról szakértői bizottság, nevelési tanácsadó vagy orvos dönt, aki viszont a törvényben rögzített jogával élve szeretne magántanuló lenni, annak először a szüleivel kell erről megállapodnia, az iskolája igazgatójánál ugyanis ők kezdeményezhetik a státuszváltoztatást.

2014. dec. 15. 15:55
 64/68 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel az téged? Mond hogy nem érdekel és mosolyogj. Az órák hamar eltelnek, szünetben eszel meg hugyozol, ha meg hazamész, mit érdekel a suli?
2014. dec. 18. 21:24
 65/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2014. dec. 19. 06:28
 66/68 anonim ***** válasza:
Na! Láttam, összegyűlt néhány válasz,mióta nem voltam fönn! :)
2015. márc. 9. 14:49
 67/68 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Azóta már 10.-es lettél. Változott a helyzet? :)

Nyugodtan írhatsz privátot is.

2015. szept. 2. 18:05
 68/68 anonim ***** válasza:
Most meg újra eltelt egy év. :) Régen beszéltünk már erről :D Remélem, azért sikerült azóta beilleszkedned. Időközben én is gimis lettem. :)
2016. júl. 26. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!