Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bennem van a hiba? Nem kedveln...

Bennem van a hiba? Nem kedvelnek az osztálytársaim.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptember óta gimibe járok és még mindig nem silerült beilleszkednem. Akár mikor próbálok barátkozni velük vagy csak beszélni hozzájuk , vagy telibe sz*rják a fejem vagy elküldenek. Ha csapatot kell választani tesin akkor mindig az utolsók közt vagyok. Itt megjegyezném h sportos vagyok szóval ezért sem értem. Szóval.aazt akarom mondani ezzel, hogy ha ápolt a külsőm, sportos vagyok, és álandóan vidám, kedves és mosolygós vagyok akkor mi lehet a baj. Amúgy lehet , ez az utolsó mondat nagy képűnek tűnik de nem vagyok az sőt éppen ellenkezőleg elég kis csendes vagyok. 15L

2014. nov. 5. 21:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
*Kéredszkedtem
2014. nov. 29. 11:41
 52/68 A kérdező kommentje:
*van
2014. nov. 29. 11:43
 53/68 A kérdező kommentje:
* a barátnőmet hívjàk Rebekának
2014. nov. 29. 11:45
 54/68 anonim ***** válasza:
sikerűlt?:)
2014. dec. 2. 22:39
 55/68 A kérdező kommentje:
Megyeget a dolog. Próbálok beilleszkedni több kevesebb sikerrel, mondjuk elég nehéz mert a barátnőm az osztály menője és csak akkor beszélnek velem ha mellette vagyok. Az is baj, hogy elèg nehezen nyitok mások fele. Ő pedig mindenkivel mindenről tud beszélni. Tudtok adni tippeket hogyan viselkedjek, mit mondjak , hogy ne legyen kínos csend stb?
2014. dec. 3. 17:57
 56/68 anonim válasza:
100%

Figyu... Ha a gimibe most mentel 9. Osztalyba akkor nem lehet az hogy peldaul egy olyan osztalyba mesz ahol mar a tarsaid is reg ismerik egymast es reg osztalytarsak mert akkor megertenem h lenne kikozosites. Igy js elhiszem. Par tanacs:

Allj ki magadert.

Oltsd a csajt, (netrol tudsz szedni par beszolast)mas lanyokkal baratkozz... Probald talan kicsit a lanyokat ellene forditani. De ne vidd tulzasba mert nehogy kaosz legyen..

2014. dec. 7. 07:48
 57/68 A kérdező kommentje:
Figyu, itt a csajok annyira huh.. nem is tudom milyen jelzőt használjak.. lenézőek meg minden.. nincsenek közös témáink.... állabdóan akárkivel beszélek az eleje jól megy aztán beáll a kínos csend.
2014. dec. 7. 14:35
 58/68 anonim ***** válasza:
100%
akkor még mindig egyedül vagy?pedig én télleg az tudnám mondani sajnos hogy sulit kéne váltanod és egy másik közöségbe tiszta lappal kezdened én hasonló helyzetbe voltam és nekem nagyon jól bevált az iskola váltás pedig nagyon vissza huzódó vagyok
2014. dec. 8. 17:38
 59/68 anonim ***** válasza:
74%
legyél mindig a barátnőd mellet.
2014. dec. 8. 17:40
 60/68 anonim ***** válasza:
84%
vagy ha már nagyon nem bírod legyél magántanuló
2014. dec. 8. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!