Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyenek az osztálytársaim?

Miért ilyenek az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Na szóval, 8. osztályosok vagyunk.

Elég gyerekesen, egyik osztálytársam egy másikat az ÉN VONALZÓMMAL, ami az én padomon volt lecsapott és a vonalzó eltört. Ez már a második eset volt. Kértem tőle, hogy hozza holnapra, de nem és kétlem hogy holnap hozni fogja.

Nagyon nem tetszik ez az dolog... És utána gondolom egy kicsit szégyellte magát és legjobb védekezés a támadás alapon, most mintha én lennék a rossz fiú, állandóan cseszeget.

Másik, ez elég komoly... Azt mondogatják a másiknak az osztálytársak, hogy ,,Te ebolás"... Még teljesen tisztába sincsenek a jelentésével és ilyeneket mondanak, RÖHÖGVE!!!!

Egyébként engem nagy különcnek tartanak. :)

2014. okt. 15. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Pff nálam is ezt csinálták 9.be de most még 10.be is.

Nekem soha nem sikerült megfejtenem pedig kérdezgettem is őket.

Szerintem egyszerűen úgy érzik magukat mint ha otthon lennének, a sok iskolában töltött idő miatt.

Elvett tőlem valamit egyik haver aztán elkezdtük játszani ezt a cibálós játékot. Aztán mondtam neki, hogy miatta visszafejlődtem 4 évet.

2014. okt. 15. 17:51
 2/5 hidra12 ***** válasza:

Nincs anyira kifejlödve az elméje mint neked.

Te sokkal értelmeseb vagy mint ő, nekemis van egy ilyen osztály társam ami mindenen nevet meg minden:(

Értelmileg nem érte el azt a a szintet amit te.

Te jobban gondolkodsz de ő? Fu.

És szólj a tanárodnak hogy megrongálta a személyes tárgyaid.

Sok sikert hozzá az ilyenhez siker kell de néha az se ellég (saját tapasztalat):(

2014. okt. 15. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Legközelebb odamész, és elveszed a vonalzótörő kispajtás vonalzóját. Ha nyíg, pofán vered a keményfedeles földrajz atlasszal, majd kijelented: ezzel tartoztál. Nesze itt van, amit eltörtél.
2014. okt. 15. 18:59
 4/5 hidra12 ***** válasza:
Ne keresd a bajt hagyd a marhát a mese világábol.
2014. okt. 16. 19:51
 5/5 anonim válasza:

Ez még csak a jobbik eset... Énis 8.o.s vagyok és az én barátnöim azért haragszanak rám,mert pofát vágok amikor vmit csinálnak,vagy kérdeznek, pedig ők ezzel még le is égetnek :/

+ van egy gyerekesen viselkedő srác/ok is akik ugyancsak szó nélkül veszik el a cuccaink... (Jól van az egyik ép ezért olyan cukii :3 )

2014. okt. 23. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!