Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit éreznek az osztálytársaim...

Mit éreznek az osztálytársaim ilyenkor?

Figyelt kérdés

12.-es vagyok az osztálytársaim 4. éve szekálnak ugyanazokkal a dolgokkal, ugyanúgy figuráznak ki, mintha élveznék mindezt. Néha csak úgy elémáll valamelyik és el kezd szemétkedni, kifigurázni.

Nem értem miért, nem avatkozok bele a dolgaikba. Elég hogyha elmegyek mellettük, máris osztják a szokásos dolgokat.

Van hogy köszön az egyik, a többiek meg hangosan röhögnek és összesúgnak.

Ha valamit csinálok, akkor rögtön elkezdenek kiparodizálni, utánozni a mozgásomat stb.

Van 3-4 ilyen gyerek.

Tipikus mai köcsögök. Óra végén "Ki jön ki cigizni"

Szívatják a tanárt. Ordibálnak órán hülyeségeket.

2014. szept. 25. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Tipikus mai köcsögök. Óra végén "Ki jön ki cigizni?" nem is tudom, lehet ezért?
2014. szept. 25. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az alulszocializált, érzelmileg csökött, kicsinyes, selejtes kis lelkiviláguk ettől elégül ki, ha másokat bánthatnak. Gondolj arra, hogy egy év és soha többé nem kell látnod az elcseszett fejüket.
2014. szept. 25. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
4 éve hagyod? Mit vársz? Elején beverted volna a főkolompos orrát akkor lenne respekted .
2014. szept. 25. 21:01
 4/6 Kini :)) ***** válasza:
100%

Azért elég durva, hogy 12. osztályban itt tart néhány ember. Nálunk ötödikben voltak ilyenek. :D

Amúgy azt tudom mondani, mint az előző. Ne hagyd magad, hogy bántsanak/ parodizáljanak. Mondd meg nekik őszintén, hogy ez neked fáj / rosszul esik. Ha értelmesebb fajták, felfogják...

2014. szept. 26. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
#1 vagyok, miért is lettem lepontozva?
2014. szept. 26. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a gyakorikerdesek, mindenkit lepontoznak, ne foglalkozz vele.
2014. szept. 28. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!