Miért mondják rám az osztálytársaim, hogy cigány vagyok? :D
A szemem zöld, a hajam "arany" (:D) és hullámos, a vonásaim olyanok mint egy olasznak (mert, hogy apukám olasz)... Nem drágán, de igényesen öltözködök, valamint a higiéniámra is ügyelek. A természetem sem olyan mint amilyen a cigányoknak a sztereotípiák szerint. Visszahúzódó vagyok, elég antiszociális, sokat olvasok...
Az még oké, hogy piszkálnak, de miért pont olyannal ami egyáltalán nem igaz? :D
A válaszokat előre is köszi! 16/f
Igen, bocsi nem antiszociális vagyok, hanem szociális fóbiám van... Nem ugyanaz, csak már fáradt vagyok :D
Azért nem zavar, mert nem igazán veszem fel és iskolán kívül megvannak a magam barátságai.
Viszont az már kicsit jobban zavar, hogy a tanárok azt hiszik, hogy ez engem zavar és mindig oda jönnek "barátkozni". Ezt szánalmasnak érzem.
Amúgy köszönöm válaszodat :)
Mert akinek fekete a haja, esetleg vagy barnább a bőre arra már ráfogják hogy az.Buták,szűk látókörűek az emberek.A törököket is összekeverik vele.
De nyugi sok csajnak tetszenek az olaszok,déli tipusú pasik.:)Itt az oldalon írják a lányok.
Mond el nekik hogy te olasz vagy azért nézel így ki.És akkor talán befejezik.
"a higéniámra ügyelek .. és sokat olvasok"
Úgy néz ki ezek alapján szöges ellentéte vagy a cigányokank, nem loptad el véletlen valamelyik osztálytársad telefonját? Nem szoktál aprót vagy cigit tarhálni?
Az olaszokra szokták azt mondani, hogy cigányok... Vagy mi.
De te apszolút nem lehetsz az, mert a cigányok sötétek. Szerintem a későbbiekben bukni fognak rád a lányok, mert az olaszok elég jó macsók. :D Úgyhogy ez csak előny. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!