Linivivi kérdése:
Az osztálytársaim egyfolytában az alábbi szavakat mondják egymásra: S. W. A. G. YOLO Ezek mit jelentenek?
Figyelt kérdés
Segítsetek hogy egy kicsit én is képben legyek a szavakkal
amúgy az angol tanár azt mondta hogy a S.W.A.G. azt jelenti hogy bozót vágó??
Szóval az osztálytársaim bozótvágónak nézik egymást?
2013. okt. 1. 19:21
1/13 anonim válasza:
Erre én is marha kíváncsi lennék már. Na meg a hipsterek mivoltára is.
2/13 anonim válasza:
Ez egy öltözködési stílus. Írd be a google-ba és meglátod, hogy milyen. Egyébként meg kérdezd meg az osztálytársaidat, hogy mire mondogatják.
3/13 anonim válasza:
a yolo az You only live once, nem? bár nem tudom miért mondogatják
4/13 anonim válasza:
Inkább ne akarj te is ilyen fogyatékosok közé beilleszkedni.
5/13 anonim válasza:
YOLO=you only live once=Csak egyszer élsz
S.w.a.g=öltözködési stílus
Amúgy baromság ilyeneket mondogatni.Szerintem a jelentéseikkel nincsenek igazából tisztában.
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
"YOLO=you only live once=Csak egyszer élsz"
A fiatalok amikor valami őrültséget csináltak(ami akár balesetveszélyes is lehetett), ezt mondták mielőtt megtették.
Azóta divat lett mindenre ezt mondani..
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ... :D ezeket azok mondják akik HÚÚÚÚ de okosok mert tudnak angolul és tudnak 1-2 angol kifejezést... igen ti nem használjátok de ti tudjátok miért mondjuk/mondják.. :) úgy szeretem az ilyen agyi fogyatékos embereket... A Yolo és a SWAG az egy stílus mint a Páwa... és van akik nem a HÚÚ de kemény rockerrel köcsög király vagyok hanem jókedvű inkább.. mi ezzel a baj?
9/13 anonim válasza:
Utolsó, te egy kibebaszott fogyatékos vagy. Láttál te már rockert életedben?
10/13 anonim válasza:
s.w.a.g= secretly we are gays, azaz "mi titokban b*zik vagyunk".
hm? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!