Az osztálytársaim azt mondják hogy nincs életem mert nem bulizok. Miért mondják ezt?
Nekem is mindig ezt mondták, ne törődj velük.
Az élet téged igazol majd.
Egy lánnyal kb ide köthető a legrövidebb ismerkedésem.
-Neked mi a hobbid?
-(felsorolok rá 50 dolgot ami érdekel, szórakoztat, kikapcsol, szeretem csinálni)
-És szórakozni nem szoktál?
-Mi számít szórakozásnak?
-Disco...
-Ja értem. (És itt mentem dolgomra) :D
Bulizok, eltudom magam foglalni, nem vagyok műveletlen, és számomra a bulizás nem meríti ki a szórakozás fogalmát.
Arra szoktam azt mondani, hogy élettelen, aki nem jár el sehova, még moziba se, esetleg megenni valamit barátokkal, hanem otthon ül, gépezik, filmeket néz, és nem kíváncsi a külvilágra.
Aki a kávéházakat, a múzeumokat, esetleg a könyvtárakat preferálja a disco-k és a bárok helyett, az nem élettelen, mert kimozdul a barátaival, esetleg ismerkedik.
Megjegyzem nem kéne beskatulyázni a bulizni járó embereket. Értem én, nagyon szofisztikáltak vagytok, a zene is hangos, az alkohol rossz, meg minden, de lehetnétek egy kicsit toleránsabbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!