Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az osztálytársaim közül a...

Árnylovag kérdése:

Az osztálytársaim közül a fiúk szoktak piszkálni mert Queent hallgatok. Mit mondjak nekik?

Figyelt kérdés

Amikor informatika órán lehet gépezni, Queent hallgatok. Óra után (ritkán), szokták mondani, hogy micsoda hülyeség, a frontember meg ilyen-olyan. Pedig montam is nekik, hogy nem mindegy, hogy mit hallgatok?

Szerintem meg nem az számít, hogy milyen volt az énekes/tagok szokásai, hanam a dal amit írtak. Mi csináljak, hogy ne piszkáljanak? Vagy mi mondjak?

2014. aug. 30. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem a zene miatt piszkálnak, akkor más miatt fognak. Szerintem örülj, hogy ennyivel megúsztad. Ja, és szard le!
2014. aug. 30. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Ők mit hallgatnak? Annyit mondj nekik, hogy túl hülyék és primitívek a te zenédhez, és közbe mosolyogj magabiztosan.
2014. aug. 30. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Kongratulálok a második válaszolónak, ezzel aztán be fog vágódni náluk... A kérdezőnek változatlanul azt mondom, ne etesse a trollokat, mert csak erősebbek lesznek, csak akkor hagyják abba, ha nem látják, hogy felveszed, mert csak addig jó móka valakit bántani, amíg lehet.
2014. aug. 30. 15:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk csak ketten vannak, és az osztályból inkább a fiúkkal barátkozok de csak emiatt piszkálnak. Az egyik Kárpátiás, a másik meg nem tudom mit, mert csak Minecraftozik.
2014. aug. 30. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
kapjátok be
2014. aug. 31. 15:41
 6/8 anonim válasza:
Nézd, mindenki mást szeret, mindenkink más tetszik. Ha emiatt piszkálnak, akkor figyelemre se méltasd őket. Ne is foglalkozz veluk!
2014. nov. 9. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én örülök hogy nem csak én hallgatok azt ;)
2015. júl. 16. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én neked csak gratulálni tudok a kitűnő ízlésedhez. Én is Queen-t hallgatok (14/L). De engem nem piszkálnak miatta.Am szard le őket ne add olyan ember véleményére aki a mostani szemetet hallgatja!
2015. aug. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!