Osztálytársaim cikiznek amiatt mert könyvet olvasok?
"És hogy olthatnám be őket"
Ó ezeket már nem keell XDD Megtették maguknak az ilyen primitív beszólásokkal...
Am vannak játékok alapján készült könyvek (pl Assassin's creed) azokra szoktasd rá őket ha már akkora kockák :D
1. A Stephen King könyvek tényleg parák
2. Ő bajuk h analfabéták (volt sulimban ugyanez volt, aztán átjöttem gimibe és itt sokan vunk akik sokat olvasnak)
3. Fogj egy vastag könyvet ès verd fejbe vele őket ;P
az a baj, sulis koromban én is ahhoz a táborhoz tartoztam, szégyenszemre akkor szerettem meg az olvasást, mikor szótagolva felolvastam a kisfiamnak az ágy mellett... ugyanis nem tudtam 27 évesen folyékonyan olvasni...
de utólag bepótoltam minden kötelező olvasmányt és rengeteget olvasok csak mert épp érdekel valami, most pl a nyomorultakat és a dűnét párhuzamosan...
Megvallom őszintén nekem paráznom könyvtől még nem sikerült, de mellesleg filmtől sem... talán játékok közt is csak az alien -től időtlen időkkel ezelőtt
Ne foglalkozz velük, degenerált banda. Nem nagyon találom értelmét annak, hogy mást piszkáljanak, csak mert sokkalta intelligensebb náluk, és szabadidejének nagy részében nem a számítógép, telefon, videójáték, és egyéb elektromos kütyü előtt gúvasztja a szemét és pusztítja az agysejteit, hanem esetleg művelődik. Most elmondom, semmi, de abszolút semmi ciki nincs abban, ha valaki olvas. Egyébként nem kell lealacsonyodni a szintjükre, fölösleges piszkálódást elindítani, ma már úgyis az ilyen tapintatlan bunkók vannak többségben (tisztelet a kivételnek). Ha mindenképp be akarod oltani őket valahogy, akkor használd az olvasás alatt összegyűjtött szókincsedet, és szólj vissza lehetőleg legalább valami kultúrált formában tedd azt. És mégegyszer: maradj könyvmoly. Hidd el, jobban jársz úgy.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!