Az osztálytársaim cikiznek a zenei ízlésemmel, miért van ez?
Nos, a többi lány az osztályomban hatalmas Justin Bieber és Lil Wayne meg Chris Brown rajongó...
Én őket nem tartom tehetségesnek (hangsúlyozom JB rajongók, ÉN nem tartom tehetségesnek), inkább az Arctic Monkeys, Punnany Massif, Nirvana, Guns n Roses bandákért vagyok oda.
Amikor meglátják ha kiteszek valami ilyesmi számot facebookra, mindig kiröhögnek, hogy "rocker", közbe nem is úgy öltözök, meg nem csak rock bandákat hallgatok.
Ez miért van? Tapasztalatok? A felsőbb évesek (10-11-12) általában megdicsérik ha együtteses pólót veszek fel, vagy ha kiteszek valamit facebookra. Egyedül az osztálytársaim ilyenek.
Mert kis gyökerek az osztálytársaid azért. Nem kell velük foglalkozni, nem jobbak semmivel nálad, sőt ...
Jó látni, hogy vannak még a fiatalok között is olyanok, akik szeretik a rock zenét. Nem szégyen az, hogy más az ízlésed, ettől leszel egyedibb, nem olyan tömegcikk, mint ők és ez piszkálja a csőrüket valószínűleg.
Idővel majd találsz olyan társaságot, ahol nem foglalkoznak azzal, hogy ki milyen zenét szeret, vagy olyat, ahol mindenki szereti a rockot és velük könnyebb lesz jól érezni magad.
Mert ebben a korban az átlag kamasz szeret valamilyen csoporthoz, klikkekhez tartozni, és ezt azzal (is) fejezi ki, hogy mindent cikiz, ami rájuk nem jellemző. Valójában semmi köze a zenéhez, egyszerűen csak imádnak támadási felületet keresni másokon.
Hagyd rájuk, majd kinövik. :)
Tapasztalataim szerint az ilyen cikizés nem a zenei ízlésednek szól, hanem a személyednek. Engem is cikiztek amiatt, amit hallgatok, míg a másik osztálytársam ugyanezeket hallgatta, de sosem szóltak egy rossz szót se rá.
Egyébként meg ezzel jár a facebook. Ha nem akarsz semmiilyen reakciót tőlük olvasni, akkor ne rakd ki. Minden posztolás kétesélyes.
Úristen!!!! Normális lány!
Az osztálytársaid meg... ühm... ízléstelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!