Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az osztálytársaim cikiznek a...

Az osztálytársaim cikiznek a zenei ízlésemmel, miért van ez?

Figyelt kérdés

Nos, a többi lány az osztályomban hatalmas Justin Bieber és Lil Wayne meg Chris Brown rajongó...

Én őket nem tartom tehetségesnek (hangsúlyozom JB rajongók, ÉN nem tartom tehetségesnek), inkább az Arctic Monkeys, Punnany Massif, Nirvana, Guns n Roses bandákért vagyok oda.

Amikor meglátják ha kiteszek valami ilyesmi számot facebookra, mindig kiröhögnek, hogy "rocker", közbe nem is úgy öltözök, meg nem csak rock bandákat hallgatok.

Ez miért van? Tapasztalatok? A felsőbb évesek (10-11-12) általában megdicsérik ha együtteses pólót veszek fel, vagy ha kiteszek valamit facebookra. Egyedül az osztálytársaim ilyenek.

2014. márc. 18. 11:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki kilóg a sorból azt mindenhol cikizik, kár ezen fennakadni.
2014. márc. 18. 16:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat a következő kifejezésért.

Az osztálytársaid retardáltak, ízléstelenek unszimpatikus gittegyleti gyülekezet.

2014. márc. 18. 18:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Tegnap töröltem a regisztrációmat, ezt a kérdést még arról írtam, de ezúton köszönöm meg a válaszokat :D

Ha valakik közben szeretik az Arctic Monkeyst és a bandákat amiket felsoroltam (alternatív zene?), akkor az írna választ ehhez? http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__5487594-van-..

Bocsi, de mint fent említettem, nem tudok már az eredeti fiókomból írni :D

2014. márc. 19. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj engem is cikiznek :D Mindenki nagy JB meg franctudja mlyen fan (naponta váltogatják) én meg Linkin Parkot, Nirvanat, AC/DC-t, Green Day-t meg hasonlókat hallgatok. naponta megkapom a büdös rocker meg jb utáló meg hasonló szép dolgokat, és jól kiröhögöm őket :D Azért van ez, mert nincs ízlésük, csak azt tudják/merik hallgatni, amire a 'menők' azt mondják,hogy jó. Nyugodtan hallgasd a számaidat, és ne érdekeljen, hogy mit mondanak. Majd megkomolyodnak egy kicsit, és rájönnek, hogy mi a jó :D
2014. márc. 19. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallgasd, ami neked tetszik, a zene teljesen egyéni ízlés dolga! Azért, mert ők divatmajmok, nem kötelező neked is annak lenned :)
2014. márc. 22. 15:53
 16/20 anonim válasza:

Tejóég!Nagy kedvenceimet soroltad ám fel!:D

Amúgy nekem nagyon széles skálán mozog a zenei ízlésem és sok fiú is pozitívumnak fogta fel, hogy ilyeneket hallgatok, míg voltak akik elvontnak tartanak emiatt(csak mert nem néznék ki belőlem, holott cseppet sem vagyok elvont tudtommal).:D Tehát ne foglalkozz az ilyenekkel, a zenei ízlés mindenkinek a magánügye szerintem, ezért senkit sem szabad cikizni emiatt.

17/L

2014. ápr. 5. 01:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már nem érdekel annyira egyébként, rájöttem hogy az osztálytársaim, akik ezt mondják, tényleg retardáltak. Amit itt leírtatok, minden alkalommal eszembe jut és nem értik, miért röhögök amikor azt mondják "rockerp*csa" :D Tényleg csak a támadható felületet keresik MINDENKIN ÉS MINDENEN, egyébként meg nagyon tudatlanok. A szavak jelentésével szinte tisztában sincsenek, az Igazából Szerelem c. filmre azt mondták hogy szexista, a po*nó jelenet miatt (most ez hogy jön ide? a szexista nem is ezt jelenti tudtommal). Sikerült őket pár hét alatt teljesen kiismernem, könyvet is írhatnék róluk, de nem lenne nagy a bevételem, mivel az egész könyv szerintem pár szóból állna: becenevük: tömeggyártmányok, ízlésük: nincs. hobbi: mások kritizálása és támadása, mintha nem lenne saját életük, amivel foglalkozzanak. (kérdező vagyok még mindig, más profil)
2014. ápr. 5. 13:37
 18/20 anonim válasza:
Neked nagyon jó ízlésed van. Azért, mert náluk ez a menő, mert mindenki ezt majmolja:DDDD
2014. júl. 3. 21:39
 19/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük könyörgöm. Én is rock zenét hallgatok, kicsit úgy is öltözködöm. Ki a fa**m nem szarja le, hogy mit gondolnak mások?
2014. júl. 5. 00:50
 20/20 anonim válasza:

A legtöbb ember ízlése más, de bizonyos dolgokban lehet közös is. Csak a kultúrált emberek elfogadják a másikét, tiszteletben tartják és nem piszkálódnak a másikkal, csak mert nem olyan zenéket hallgat, mint ők. Aztán a "másik csoport" meg pont ellenkezőleg. Velük nem kell foglalkozni. Persze vannak olyanok is, akik az éppen aktuális zenéket hallgatják, mennek a divatos dolgok után. Közülük is vannak olyanok, akik ettől függetlenül megértik, hogy van aki mást szeret, és vannak, akik szerint a többi zene béna, vagy tudom is én.

Ha ők azért csúfolnak, meg nevetek ki, amilyen zenéket szeretsz, amilyen ízlésed van és tulajdonképpen azért cikiznek, ami te vagy, akkor ennyivel te is tehetnéd ugyanezt, de remélem, hogy nem teszed, legyél intelligensebb náluk. Csak ne foglalkozz velük, vannak ilyenek sajnos mindenfelé.

Nem tudom, hogy az osztálytársaid hány évesek, de sejtem, hogy 14-15-nél nem nagyon lehetnek többek. A felsőbb évesek meg igen. Ez a piszka kontra dicsérgetés dolog azért is lehet, mert esetleg az osztálytársaidnak még nem olyan kiforrott az ízlésvilága, mint a felsőbb éveseknek, bár ez is egyénfüggő. Gondolom, nem az egész 10-11-12 évfolyam dicsérgeti az együtteses pólóid és a facebookra feltöltött dalokat, szóval lehet, hogy egyszerűen ők is szeretik ezeket a bandákat, számokat, mint Te.

Szóval a cikizéssel ne foglalkozz, inkább legyél büszke a zenére, ami téged képvisel és kész.

14/L

2014. okt. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!