Utálnak az osztálytársaim emiatt?
Felnőttképzésre járok a másik városban.
Régen vittem egy lányt mindig de aztán lett munkám és nem értem én sem be időre ezért elmaradtak.
Őszintén ő sem foglalkozik már velem, szóval lehet érdek volt az egész, mert addig folyamatos kapcsolatban voltunk.
Nos ma voltam a városházán az iskola előtt beszaladtam és az említett hölgy és egy másik lány ott volt a buszmegállóba. Kocsiba beültem oda álltam a buszmegállóba és szóltam nekik hogy jöjjenek, no de nem jöttek.
Bunkó dolognak tartottam volna ha szó nélkül elhajtok, de így is fura a történet mert rosszul érzem magam. Mintha utálnának azért mert nem viszem őket rendszeresen.
utálnak? Ti utálnátok a helyükben ebben az esetben?
Nem hinném,hogy utálnak.Csak addig kellettél amíg cipelted a seggét,aztán már nem tetszett a lánynak,hogy nem viszed.Csak kihasznált..ennyi..
Ne érezd magad rosszul,sajnos sok az ilyen kihasználós ember,addig vagy jó amíg vmit tudsz nyújtani nekik pl hurcibálás,pénzelés és még sorolhatnám,hogy az emberek mivel használják ki a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!