Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Utálnak az osztály...

Mit tegyek? Utálnak az osztálytársaim.

Figyelt kérdés

Onnan tudom, hogy utálnak, hogy amikor reggel bemegyek a suliba és köszönök nekik, úgy tesznek, mintha ott se lennék, nem köszönnek vissza.

Sokszor visszahallom másoktól, hogy a lányok mindig kibeszélnek a hátam mögött és mindennek elmondanak a k.rvától kezdve a fogyatékosig. És a legviccesebb, hogy okuk sincs rá, hogy ilyeneket mondjanak rólam, amikor egyáltalán nem hordok kivágott ruhákat, még csak nem is sminkelem magam, még egy picit szemspirált sem engedek meg magamnak az iskolába. Pont, hogy a visszahúzódóbb lányok táborába tartozom, és bárki idegen megmondaná rólam, hogy ha szembejönnénk az utcán, a legutolsó gondolata sem az lenne, hogy mekkora ribi vagyok...

A fogyatékosról meg annyit, hogy értelmesebb vagyok, mint ők együtt véve, már ha azt nézzük, 1. jobb jegyeim vannak, 2. 15 évesen már nem hiszem azt, hogy azért lesznek valakinek ikrei, mert kétszer dugta meg a pasija...(erről külön fel kellett őket világosítani).

Facebook-on van az osztályunknak egy csoportja. Én beteg voltam, így a csoportba kiírtam, hogy megadná-e valaki a házit, illetve hogy írtak-e valamiből, amíg nem voltam ott. És még arra sem méltattak, hogy válaszoljanak. Persze az iskolában a tanár majd engem fog szivatni, hogy miért nem volt annyi eszem, hogy elkérjem valakitől a házit...

Tudom, nagyon szánalmas ilyet mondani, de még most jobb a helyzet, mint pár évvel ezelőtt, amikor az akkori "barátnőm" egész nap velem lógott, másnap meg mindent, amit mondtam, elmondott a többieknek, és még olyan dolgokat is hozzáfűzött, amiket igazából ő csinált, csak úgy adta elő nekik, mintha én lettem volna, ezzel megutáltatva az osztállyal. Ezért régen is utáltak, de akkor még rugdostak is a fiúk, a lányok mindenhonnan elzavartak, dolgokat dobáltak hozzám, ilyenek...És az csak rontott a helyzetemen, hogy amikor itthon elmondtam a szüleimnek, anyám bement az iskolába és nem hogy a tanárral beszélt volna, inkább odament az osztálytársaimhoz és velük kezdett el ordibálni, akik eljátszották a kis angyalkákat, és megígérték, hogy nem fognak cseszegetni, másnap meg mégjobban megaláztak...

Ezután már csak rátett egy lapáttal, hogy anyám nem engedte, hogy másik iskolába menjek és szerinte azért közösítenek ki, mert én vagyok a hülye. Pedig nagyon nem.

Mit tegyek? Próbálok kedves lenni velük, de még így is mindig kerülgetnek. Csak akkor vagyok jó nekik, ha valamit rajzolni kell, mert én rajzolok a legszebben az osztályból...

15l

2012. okt. 9. 08:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

ÉN nem lennék kedves.

Ugyanolyan kemény lennék, mint ők, amikor rajzolni kell.

Flegma lennék, stb.

Aztán ha nem is barátkoznak velem, leállnának a piszkálással, mert visszaszólnék, hogy te vagy fogyi.

De az tuti , hogy más osztállyal barátkoznék, nem ezzel.

2012. okt. 9. 08:59
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Szard le őket, rajzolni meg páláne ne rajzolj nekik, vagy ha igen, akkor valami jó nagy marhaságot :D

Máshol keress barátokat, ez rossz közösség, nem a te hibád.Valószínűleg egy-két szarkeverő már teljesen elrontotta az egészet.

2012. okt. 9. 09:07
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
A leckét meg ha a tanáraid fészbukon rajta vannak, tőlük is elkérheted.Tudom, milyenek tudnak lenni, de annyira talán nem idióták, mint az osztálytársaid.
2012. okt. 9. 09:08
 4/19 anonim ***** válasza:
1%

Nem lehet tanácsot adni, amíg minket itt pletykásoknak tekintesz és csak az igazság felét mondod el, a saját szájízed szerint.

Az, hogy valakit utáljanak, csak úgy, ok nélkül - olyan nincs. Az igazzság teljes tudatában adhatnánk egy csomó jó tanácsot, de így csak egyet: estefelé ülj ki a kispadra és mesélgesd az arra járó vénasszonyoknak... de szerintem ők sem veszik be.

2012. okt. 9. 10:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülök 4, hogy neked nem volt ilyenben részed.

Ki tudnak nézni maguknak embereket, akik külsőre nem szimpik nekik, és hello, pl ducibb csajok, vagy nem meno cicababák...

2012. okt. 9. 10:16
 6/19 A kérdező kommentje:
4.: Szóval arról én tehetek, amikor bemegyek a suliba, köszönök nekik, hogy heló, még csak rám se néznek, még arra a fél másodpercre se hagyják abba a beszélgetést, amíg köszönök és szó szerint levegőnek néznek? Köszönöm, hogy a tudtomra adtad, milyen rossz ember vagyok, amiért azt gondoltam, engem bárki megtisztelne azzal, hogy visszaköszön, amikor én is köszönök neki. Köszi.
2012. okt. 9. 10:21
 7/19 anonim válasza:
90%

Szia!

Nem vagy vele sajnos egyedül!

Velem is ezt csinálták mikor 9.-es voltam.

Csak én még rosszabb voltam elkérték a telefonomat, hogy had telefonáljanak róla én meg odaadtam! Az a legszebb, hogy akkor előfizetéses volt a telefonon.. Nagyon rossz volt egész nap csak ülni magamban mert ők utáltak a semmiért! Vagy lehet azért mert nem voltam menő és vékony mint a legtöbbjük..De én szóltam az osztályfőnöknek és akkor kicsit enyhültek bár elég durvák voltak. Egyszer mentem le a lépcsőn és megdobtak vizes tamponnal meg írtam valamit a füzetem hátuljába és ők elolvasták (talán azt, hogy kiket nem szeretek az osztályból) óra közepén még a barátnőm is elült mellőlem. Nagyon rosszul esett :( Pedig ő benne sem volt..Aztán másodiktól már jobb lett a helyzet egy lánnyal jóba lettem és vele voltam. De a többiek nem beszélgettek velem, levegőnek néztek de nem is hiányzott a társaságuk. Kívánom, hogy neked is jobb legyen a helyzeted! De lehet jobban járnál ha az évfolyamon átmennél egy másik osztályba, ha ez megoldható hátha ott normálisabb emberek vannak. 20/L

2012. okt. 9. 11:38
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Légy velük kemény és bunkó, ennél rosszabb már úgy se lesz a helyzet.
2012. okt. 9. 11:39
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

11:38 Ezek is elég durvák :S

Nekem alsóban volt ilyen, hogy én is felírtam egy kis jegyzetfüzetbe az osztályból azokat, akiket utálok, mellette egy oszlopba pedig azokat, akiket szeretek, és amikor kimentem wc-re elolvasták és elmondták a tanárnak, aki behívta anyámat..Nagyon gáz volt.

Nálunk sajnos az osztályfőnök le se sz.r minket. De annyira, hogy még az ilyen fontos dolgokat is elfelejti elmondani ofő órán. Volt, hogy a suliban valamiért csak fél 9-re kellett bemenni, az ofő meg nem szólt, csak a kis kedvenceinek, ők meg nem adták tovább, így az osztály fele ott volt fél 8-kor.

És a lényeg, hogy már próbáltam neki is szólni régebben, de nem csinált semmit.

Amúgy az a baj, hogy másik osztályba méginkább nem akarok átmenni...mindkét másik osztályban vannak olyan gyerekek, mint az osztálytársaim és félek, ők is kicikiznének..Azaz van a másik osztályban egy gyerek, aki már meg is tette. Pl. a suliban van ilyen napközi, és akik napközisek, azoknak ott kell maradniuk du. 4-ig. És az a srác is napközis volt régen meg én is és volt, hogy szó nélkül csak így odajött hozzám és felpofozott, meg ilyenek.

2012. okt. 9. 11:49
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Engem sem szerettek soha az osztálytársaim.Én azt csináltam,hogy elvonultam a kis kitaszított bandámhoz és le se tojtam őket.Így egész jól telt a gimi,meg az általános is,pedig utáltak.Ha szívatnak,akkor vágj vissza keményen,úgyis tök mindegy,ha alátesznek.
2012. okt. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!