Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak az osztálytársaim?

Miért utálnak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó vagyok de nem tudom mi az okuk rá
2010. máj. 6. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez alapján elég visszahúzódó lehetsz de nem tudom mi az okuk rá.
2010. máj. 6. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ezer oka lehet.
2010. máj. 6. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

A fiatalok sajnos azzal szoktak felvágni mások előtt, hogy kiszúrnak valakit. Valakit, akit meg lehet szégyeníteni, akin kitölthetik a saját dühüket, akit lehet kritizálni és bántani - mert ez "hű,de poénos".

Nem hiszem, hogy utálnak, egyszerűen jelen esetben te vagy kiszúrva, mert visszahúzódó lévén nem hiszem, hogy visszaszólsz.

Nehéz a helyzeted :( De tudsz rajta javítani, hidd el, csak nyílj meg egy kicsit. Ne mutasd, hogy megbántódnál a hülyeségeiken, sem a felháborodáson.

Ha beszólnak, csak vond meg a vállad, és válaszolj higgadtan.

Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e, de pl.:

" - Mi van, elfelejtettél ma fésülködni?

- Ha úgy látod, hogy igen, akkor minek kérdezed?"

Ha a végén az jön ki a dologból, hogy ő a hülye, akkor nem sokáig fog szívatni ):

2010. máj. 6. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem létezik, hogy MIND utál!!! Nálunk is voltak ilyen szerényebbek, akiket a "vagányok" utáltak, de nekem pl. semmi bajom nem volt velük. Elég antiszoc rockercsaj voltam, de szívesebben beszélgettem egy ilyen szerény, visszahúzódó osztálytárssal, mint a nagyvagány diszkós divatmániás gazdag orvosgyerekekkel. Keress az osztályban valakit, aki nem utál, biztos van olyan.
2010. máj. 6. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Utálnak? Ezt miből gondolod?

Ha úgy gondolod mindenki utál akkor vagy paranoiás vagy tényleg valami baj van veled és jó lenne ha magadba néznél

2010. máj. 6. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
verd sz*rrá őket! én ezt csinálnám a helyedben
2010. máj. 6. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
kösz a kommenteket
2010. máj. 6. 22:03
 8/9 anonim válasza:
80%
Engem is sokan utálnak, nem hagynak békén az osztályban. Sokáig kerestem a választ rá. Nem értettem, hogy amikor mindenkivel próbálok kedves lenni, soha egy rossz szavam nem volt hozzájuk, miért szólogatnak be folyton. Szerintem, ne magadba keresd a hibát. A miért-re nincs válasz. Maximum annyi, hogy nem vagy közönséges, nem vagy tömegember és ezt a nagymenők nem szeretik. Légy büszke, hogy olyan vagy amilyen és ne törődj velük. Mintha ott se lennének. Tanulj, keress hobbit és mutasd meg nekik mennyivel jobb ember vagy náluk! :) Kitartás!
2011. jan. 28. 16:45
 9/9 anonim válasza:
52%
P.S. Sokan irigységből is fúrják a másikat. Engem például azért mert elég jó tanuló vagyok és emellett versenyszerűen sportoltam. Sokan úgy gondolták, hogy túl sok a sikerélményem és folyamatosan strébereztek. Vagy amikor hétfőn értem haza a versenyről odamentek a tanárhoz, hogy tudja-e, hogy a sport miatt elhanyagolom az óráját... Kedves, mi? De már megszoktam:) Ami nem öl meg az erősebbé tesz! :)
2011. jan. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!