Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utálnak az osztálytársaim?

Miért utálnak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kilencedik osztályos vagyok egy szakközépiskolában ahol 28 vagyunk az osztályban. Az osztály tagjai nem tanulnak, sokan cigiznek, lógnak. Persze van 2-3 kivétel. A suli maga nagyon jó, csak az osztállyal van a baj. Én jó tanuló vagyok. De szerintem ez nem ok arra, hogy az osztály utáljon, mert nem vagyok bunkó és nem ártottam nekik semmit. Mégis az osztálytársaim képessek mellettem elmenni az utcán köszönés nélkül, kiröhögnek, kipletykálnak. Senki nem jön oda hozzám szünetben csak ha segítséget várnak. Hogyan kezeljem a helyzetet? Mit tegyek, hogy ne utáljanak? 15/L
2014. jan. 30. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Az véletlen nem olyan elit gimi féleség amibe Te vagy? Mert tudtommal ott szoktak suttyók lenni a kölykök.

Biztos nem tetszik nekik a kinézeted, vagy akár az anyagi háttered.Addig is próbálj meg évfolyamtársakkal barátkozni.

2014. jan. 30. 18:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem elit gimi.
2014. jan. 30. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Majd tíz év múlva, ha takarítani fognak, vagy krumplit sütni, vagy felcsináltatják magukat, hogy ne kelljen dolgozni, akkor pofázhatnak.
2014. jan. 30. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
És hogyan kezeljem a helyzetet? Mit tegyek ha segítséget kérnek? De ha nem segítek én vagyok a rossz...
2014. jan. 30. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:

"De ha nem segítek én vagyok a rossz..."

Azt adj amit kapsz. Régen én mindig segítettem osztálytársaimnak, de manapság meguntam,hogy alig kapom vissza pár embertől a szivességeket (Igen feltudott húzni régen, mikor a házit kértem el, és vissza sem írtak...)

2014. jan. 30. 19:07
 6/9 anonim válasza:
100%
Én is hasonlóan vagyok,két három emberrel elvagyok néha, a többi csak akkor jön ha segítség kell. Segítek nekik, az nekem nem fáj. Valószínűleg azért utálnak, mert többet tudok náluk, meg mert nem azokban az ócska nike-s meg hasonló cuccokban járok, hanem elegáns öltözetben, mondjuk nem szoktam szólni rájuk mert nem úgy öltöznek mint én, fordítva azonban igaz. Ennyi nekik épp elég, úgy látszik...De én úgy vagyok vele, hogy felsőbb évfolyamokhoz megyek beszélgetni, ott még megbecsülik az ilyen embert. 17/F
2014. jan. 30. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

bobtom:

en is az a btam tanulni, voltam, aztan ossze szedtem magam, szoval eleg jo papirokat szereztem.

csak annyi kellett u azt tanuljam, amit szeretek.

akinel meloztam kft, buktazott!

most, 75-80 et orulok ha kapok.

aki meg az erettsegit se tette le, az per pill 3* annyit keres, kb fele, 3/4 e munkaval.

ennyit a tanulasrol...

2014. jan. 30. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Igaz szavak!

Egy volt osztálytársam egy züllöt füves ribi volt, aki már 15 évesen össze-vissza szexelt. Érettségin épphogy átment, mára meg többet keres, mint az egész volt osztály együttvéve kb.

2014. jan. 30. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
sajnos ezek tenyleg azok :/
2014. jan. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!