Miért utálnak az osztálytársaim?
Az véletlen nem olyan elit gimi féleség amibe Te vagy? Mert tudtommal ott szoktak suttyók lenni a kölykök.
Biztos nem tetszik nekik a kinézeted, vagy akár az anyagi háttered.Addig is próbálj meg évfolyamtársakkal barátkozni.
"De ha nem segítek én vagyok a rossz..."
Azt adj amit kapsz. Régen én mindig segítettem osztálytársaimnak, de manapság meguntam,hogy alig kapom vissza pár embertől a szivességeket (Igen feltudott húzni régen, mikor a házit kértem el, és vissza sem írtak...)
bobtom:
en is az a btam tanulni, voltam, aztan ossze szedtem magam, szoval eleg jo papirokat szereztem.
csak annyi kellett u azt tanuljam, amit szeretek.
akinel meloztam kft, buktazott!
most, 75-80 et orulok ha kapok.
aki meg az erettsegit se tette le, az per pill 3* annyit keres, kb fele, 3/4 e munkaval.
ennyit a tanulasrol...
Utolsó: Igaz szavak!
Egy volt osztálytársam egy züllöt füves ribi volt, aki már 15 évesen össze-vissza szexelt. Érettségin épphogy átment, mára meg többet keres, mint az egész volt osztály együttvéve kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!