Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cikiznek az osztálytársaim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikiznek az osztálytársaim, mert nem járok senkivel. Mit tegyek? 13/L

Figyelt kérdés
A legtöbb barátnőmnek volt már pasija.Én nem vagyok későn érő tipus, egyszerűen nem tetszik senki.De mit kezdjek az osztálytársaimmal?
2012. jún. 19. 15:34
 1/10 okoska31 ***** válasza:
100%

Semmit. 13 éves korban egyáltalán nem ciki, ha nem volt még senkid.

A városi legendáknak meg nem kell hinni.

Ha gondolod, csatlakozhatsz hozzájuk nagyotmondásban, de én nem alacsonyodnék le ennyire.

2012. jún. 19. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, de tényleg, ne tegyél semmit.
2012. jún. 19. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit 13 évessen nem is kell hogy barátod legyen.Ráérsz még néhány év múlva fiúzni az osztálytársaidat meg szard le magasról .
2012. jún. 19. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:

szörnyű. Mond azt hogy semmi közük hozzá... Nem halsz bele hogy egyedül vagy

f18

2012. jún. 19. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Úgyis jön a nyári szünet, pár hónap nyugi lesz most neked. :)

Ha meg legközelebb cikiznek, vágj vissza, de keményen, pl. így: "attól, hogy manapság lotyónak lenni divatos, nekem még nem kötelező ezt csinálnom. Te se hidd azt, Gizi, hogy attól, hogy már menstruálsz, már nagylány lettél! Különben is, lenyeled?"

Vagy valami hasonló... Találj ki valamit.

2012. jún. 19. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyél büszke magadra, az osztálytársaidat meg szard le.
2012. jún. 19. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem is abszolút büszke lehetsz magadra, h nem mész az éretlen kis ribik után. azt csinálsz amit akarsz

nekem sem volt még pasim (14 l)

2012. jún. 19. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
az előbbi vagyok :D még annyi, hogy lett volna rá lehetőségem, az illető jól nézett ki s mindneki mondta, hogy járjak vele, de én nem-et mondtam, és nem bántam meg kiderült, hogy a csávó egy nagy köcsög
2012. jún. 19. 20:21
 9/10 anonim válasza:
Nagy ügy... sok osztálytársam 16 évesek és még nem volt barátjuk. Pedig jól néznek ki ők is.
2012. júl. 27. 10:56
 10/10 KJUsul ***** válasza:

AZ osztálytársaid csak oltanak. Azt akarják, hogy lefeküdj valakivel, akkor aztán kibeszélhetnek, mekkora ribi vagy. Sz.rj a fejükre, és várj még legalább 2 évet. Vagy többet. De főleg ne dőlj be 20-30 éves vagy idősebb manusoknak, mert akkor neked annyi, senkinél nem lesz becsületed.

De amúgy azt teszel, amit akarsz. Ha meg nagyon cikiznek, mondd nekik, hogy szólsz apádéknak kérdezzék meg a szüleiket, hogy lehet, hogy 13 évesen már nem szüzek, Egyből beáll a pofájuk, meglátod...

2014. febr. 4. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!