14 eves vagyok. Anyukam nagyon ellenzi es en se szeretnek borotvalkozni, de az osztalytarsaim folyton cikiznek miatta, ugyhivnak hogy "Bajuszkiraly" es "Balyuszka" pedig meg nem tul nagy. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 19:51
1/19 anonim válasza:
Borotváld le.Ebbe az anyukád nem szólhat bele.Szerintem bocsi de gáz és igénytelen a mai világban:S Egyik csajnak se jön be...
16/L
2/19 anonim válasza:
:D azt borotváld le minél hamarabb ^^
3/19 anonim válasza:
ez tényleg igy van,meg higénikusabb.el se tudnám magam viselni ha nem borotválkoznék
4/19 anonim válasza:
borotva, mindenképp.
már akkor borotválkoztam, mikor még nem az erőteljes fekete szőr volt, de már nőtt.
mindenképp!
5/19 anonim válasza:
Nem valami szép látvány egy bajuszka.. Igaz megerősödik a borotválástól, de egyszer úgyis elkezded.
6/19 anonim válasza:
most a szád fölötti bajuszra gondolnak?
8/19 anonim válasza:
te de nehoyg nekiess a bajszodnak borotvával...gyanta vagy epillátor...
9/19 anonim válasza:
de nemhiszem hogy van neki gyanta vagy epillátor ha ilyen konzervativak a szülei!!!Borotváld le és kész!!ahogy a többi fiatal teszi
10/19 anonim válasza:
Én 17 évesen kezdtem borotválkozni (és emiatt most 24 évesen még nem nézek ki úgy, mint egy 40 éves matróz). Ez a TE döntésed, ne hallgass másra. Akinek nem tetszik, hogy bajszod van, az ne bámulja. Ha nem szeretnél borotválkozni, ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!