Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért cikiznek az osztálytársa...

Miért cikiznek az osztálytársaim, mert szeretek fiúkkal/fiúkról beszélni?

Figyelt kérdés

A suliba, ahova járok mi magyarok kisebbségben vagyunk. Kajaszünetben nem szabadna az udvaron lenni, de mi szerveztünk egy kis magyaros kiruccanást :) Osztálytársaimnak nem szóltam, mert tudom hogy nincsenek jóban a többi magyarral (vagyis csak az egyik lány meg a kis seggnyalója). Az egész 9 fős társaságban 4en vagyunk lányok. A két lány, akik fent maradtak egyszer csak lefutnak, hogy hogy képzelem ezt? Visszakérdeztem, hogy mit, erre azt válaszolta, hogy azt, hogy lenyúlom a pasiját! (!) Egyik fiúval sem jár, és mind nagyon utálják, velem is csak ez a kis osztálytársi barátságot ápolja. Nem tudom melyik fiúra értette, remélem nem arra aki nekem is tetszik. Aztán órán meg küld egy cetlit, hogy mit szédítem a fiúkat? Azon a bizonyos fiún kívül egyik sem tetszik, mert lássuk be, nem túl szépek. Miért ciki, ha az egyik srác szabadfutásra jár és tök jó bemutatót tartott, én meg mondtam hogy ügyes?

BOCS, HOGY KICSIT HOSSZÚ LETT ;)

12/L

2010. jún. 16. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem ez életkori sajátosság... Amikor 12 voltam, jézusom, az osztálytársaim közül némelyik lány nagyon brutálisan állt ezekhez a dolgokhoz. Volt két rivális, akik folyton harcban álltak, és tényleg halál semmilyen dolgokon vesztek össze, meg utálkoztak, és bizony fiúk is voltak a témában... Ha már egyszer ránézett az egyik egy fiúra, és a másik következő héten szintén véletlenül ránézett ugyanarra, abból már oltári balhék kerekedtek...:D Úgyhogy sajnos ezt nem tudod kikerülni, mindig lesz, amit rosszul csinálsz a csaj szemében, inkább ne is foglalkozz vele! Bár tudom, hogy ez nem könnyű... Legközelebb, ha lesz ilyen bugyuta kirohanása, kérdezd meg tőle, hogy: "Beszedted a gyógyszered? Úgy látom, ma még nem..." ;).
2010. jún. 16. 15:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, az ilyen szövegeket úgyse érti, lesz min gondolkodnia :)
2010. jún. 24. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem csak nem tudják elfogadni, hogy te "népszerűbb" vagy náluk a fiúk körében.

Valószínűleg féltékeny lehet a kiscsaj, mert a srác rá se hederít!

Vagytok 9-en, barátkozz velük, fiúkkal, lányokkal és ne törődj a másik lánnyal! :) Az első is jókat írt :]

2010. szept. 15. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, én ilyenkor fociztam a fiúkkal, a lányokat meg kinevettem :) Ilyen idős korban minden lány kegyetlen. Lehet, hogy te aranyosabb, szebb vagy nála, téged többen szeretnek. Ha így van... Akkor miért foglalkozol vele? :) Barátkozz csak fiúkkal, a lányos tini korban úgyis mindig nyavalygós fruskát csinálnak a másikból...
2010. szept. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!