Osztálytársaim cikiznek amiatt mert könyvet olvasok?
nézz ráés ezdj el röhögni először halkan aztán egyre jobban és hangosabban a végén meg már feküdj tőlle a földön és ha megkérdezik h mi esett beled akk mondjad h: csak arra gondoltam... tudpd... XD. ahhjnem s hinném el ha nem lenne igaz... hú... - meg mindenféle ilyet aztán vagy az lesz h megkérdezi: te tudtad h... ?- v elmennek és magát felemészti miatta.
Vagy amitők menőnek hisznek pl. tedd be 2 lap közé a telefonod és amikor leszólnak mutasd meg h mekkora kockak és h te csak telefonozol. meg h így latod h tanaroknal is bevalhat... Még van 1 csomó ötletem ha vkit érdekel pl. h h szivasson meg vkit v koptasson le v h h érje el h ne pszkaljak az irhat. :P időpontot is foglalhata rezidenciamban...
Hali, engem is szívatnak emiatt, de nem kell velük foglalkozni...mondom én aki állandóan azokkal a gyökerekkel foglalkozik>< egyébként találj valami hobbit, ami eltereli róluk a figyelmet (nekem pl.: az írás) és attól megnyugszol, vagy egyre jobban nem érdekelnek azok a kockák!
Üdv: egy könyvmoly ;)
Ui: a Stephen King könyvek igenis nagyon jók és ijesztőek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!