Miért cikiznek az osztálytársaim csak azért, mert imádok olvasni?
Néha a suliban szünetben is olvasok, és olyankor mindig piszkálanak, hogy kockafejű meg ilyenek. Pedig nem valami tudományos történelmes könyvet olvasok hanem sima a korosztályomnak szóló regényeket pl. Twlight, Jinx, Lola Rose... szóval ilyeneket. Engem ez nagyon zavar. Ciki az olvasás? De én egyszerűen nem bírom ki, hogy ne olvassak a szabadidőmben.
8. osztályos vagyok.
szia
én is 8adikos lány vagyok, és én is nagyon szeretek olvasni!!!
ha otthon vagyok szinte mindig olvasok!!
egyáltalán nem ciki ez
az osztályomban amugy szinte mindenki szeret olvasni
én az iskolában szünetekben nem szoktam olvasni, de vannak osztálytársaim akik igen
és senki sem cikizi öket
Sziasztok!!!
Én is nyolcadikos vagyok, lány és szererek olvasni.... : )
AZ OLVASÁS szerintem EGYÁLTALÁN NEM CIKI ; D
Nálunk is nagyon sokan olvasnak (néhányan szünetekben is).
De ha nagyon zavar, hogy cikiznek akkor inkább szakíts időt máskor az olvasásra és inkább kapcsolódj be a többiek beszélgetéseibe..
Vagy ha tényleg nem bírod ki akkor keress olyan barátokat akik szintén imádnak olvasni és velük beszélj könyvekről.
Nem is hinnéd milyen jó barátságok születnek így.
Pl: Nálunk is az egyik lány elkezdte olvasni a Twilightot,három héten belül már a fél osztály kiolvasta és azóta is ez a téma : )
mert nyomik.
ne foglalkozz vele, neked lesz szókincsed, jobb kedved, stb.. ők meg nem tudják miről maradnak le. (amikor a battle royalet olvastam a szünetben is engem is cikiztek, hogy degáz.. pedig ha tudnák..de ez csak egy példa volt a sok közül) amúgy meg világosítsd fel őket arról, hogy kik a kockafejűek.. mert nagyon nem azok akik olvasnak.. illetve egyes körökbe ez még dicséret is..:D
Szerintem az a ciki ha valaki nem olvas....Azt hiszik menő hogy "könyvtár?az mi?".Pedig ez gáz szerintem.És meg is látszik azon aki nem olvas:kisebb érzelmi- és fantáziavilággal rendelkeznek,kisebb a szókincsük,kisebb kultúra jellemzi őket...
úgyhogy szerintem megéri olvasni:)
17/L
Szia. En szerintem nem ciki ha sokat es szunetekbe is olvasol.En is szoktam es engem is cikiznek az osztalytarsaim. Az ember azt hinne hogy a tizenkettedikeszeknek mar be nott a feje lagya es mar nem foglalkoznak a masik piszkalasaval de sajnos ez van!!!
Szerintem ne foglalkozz azzal hogy masok mit gondolnak arrol hogy sokat olvasol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!