Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért cikiznek az osztálytársa...

Miért cikiznek az osztálytársaim csak azért, mert imádok olvasni?

Figyelt kérdés

Néha a suliban szünetben is olvasok, és olyankor mindig piszkálanak, hogy kockafejű meg ilyenek. Pedig nem valami tudományos történelmes könyvet olvasok hanem sima a korosztályomnak szóló regényeket pl. Twlight, Jinx, Lola Rose... szóval ilyeneket. Engem ez nagyon zavar. Ciki az olvasás? De én egyszerűen nem bírom ki, hogy ne olvassak a szabadidőmben.

8. osztályos vagyok.

2009. ápr. 6. 16:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem minden szünetben olvasok. És a barátnőm is szeret olvasni, van mikor együtt olvasunk egy könyvet :)
2009. ápr. 10. 10:05
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Az olvasás egyáltalán nem ciki!!! Sőt az egyik legpihentetöbb és legizgalmasabb dolog egyben...Aki nem olvas az,azért nem teszi,mert még senki nem nyomott a kezébe egy számára való könyvet! Az egyik barátnöm,úgy féléve teljesen kiakadt azon,hogy mi többiek,hogy birunk állandóan olvasni(én éppen twilight-t olvastam)Szóval nem vitatkoztam vele csak a kezébe nyontam egy jó könyvet és ott hagytam! Azóta kb. 10.000. oldalnál tart amit elolvasott...
2009. ápr. 14. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

én is van hogy olvasok, mikor már nem érdekelnek csöppet se az oszttársaim...

és bizony nálunk is előfordul az órán olvasás de micsináljunk egy kémián vagy egy föcin..?:D

azért mondjuk utal vmire, h szünetben olvasol. legalábbis nálam amolyan pótcselekvés. persze van az is, hogy nagyon jó a könyvem.

de hogy ketten olvastok, ez aranyos.

ha meg még egyszer szekálnak vágd a fejéhez a könyvet :)

2009. ápr. 15. 23:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Óóó a könyvet nem az drága volt vagy könyvtári, de egy sima tankkönyv ha éppen akad a közelembe akkor azt hozzávágom :D:D
2009. ápr. 17. 19:15
 15/17 anonim válasza:
79%
mert puruttyák.
2009. máj. 20. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ugyan szünetben nem szoktam olvasni, de szinte mindig van nálam egy könyv. (ha nem az eastpack övtatyóm van nálam:) Ha várok valahol mindig olvasok. Engem meg szért cikiznek mert Szabó Magdát, Kertész Erzsébetet és magyar írók könyveit olvasom

12/L

2010. márc. 19. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük, degenerált banda. Nem nagyon találom értelmét annak, hogy mást piszkáljanak, csak mert sokkalta intelligensebb náluk, és szabadidejének nagy részében nem a számítógép, telefon, videójáték, és egyéb elektromos kütyü előtt gúvasztja a szemét és pusztítja az agysejteit, hanem esetleg művelődik. Most elmondom, semmi, de abszolút semmi ciki nincs abban, ha valaki olvas. Az ő bajuk, ha analfabéták és szívinfarktust kapnak háromnál több mondat után. És mégegyszer: maradj könyvmoly. Hidd el, jobban jársz úgy.

15/L

2014. okt. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!