Miért cikiznek az osztálytársaim csak azért, mert imádok olvasni?
Néha a suliban szünetben is olvasok, és olyankor mindig piszkálanak, hogy kockafejű meg ilyenek. Pedig nem valami tudományos történelmes könyvet olvasok hanem sima a korosztályomnak szóló regényeket pl. Twlight, Jinx, Lola Rose... szóval ilyeneket. Engem ez nagyon zavar. Ciki az olvasás? De én egyszerűen nem bírom ki, hogy ne olvassak a szabadidőmben.
8. osztályos vagyok.
én is van hogy olvasok, mikor már nem érdekelnek csöppet se az oszttársaim...
és bizony nálunk is előfordul az órán olvasás de micsináljunk egy kémián vagy egy föcin..?:D
azért mondjuk utal vmire, h szünetben olvasol. legalábbis nálam amolyan pótcselekvés. persze van az is, hogy nagyon jó a könyvem.
de hogy ketten olvastok, ez aranyos.
ha meg még egyszer szekálnak vágd a fejéhez a könyvet :)
Én ugyan szünetben nem szoktam olvasni, de szinte mindig van nálam egy könyv. (ha nem az eastpack övtatyóm van nálam:) Ha várok valahol mindig olvasok. Engem meg szért cikiznek mert Szabó Magdát, Kertész Erzsébetet és magyar írók könyveit olvasom
12/L
Ne foglalkozz velük, degenerált banda. Nem nagyon találom értelmét annak, hogy mást piszkáljanak, csak mert sokkalta intelligensebb náluk, és szabadidejének nagy részében nem a számítógép, telefon, videójáték, és egyéb elektromos kütyü előtt gúvasztja a szemét és pusztítja az agysejteit, hanem esetleg művelődik. Most elmondom, semmi, de abszolút semmi ciki nincs abban, ha valaki olvas. Az ő bajuk, ha analfabéták és szívinfarktust kapnak háromnál több mondat után. És mégegyszer: maradj könyvmoly. Hidd el, jobban jársz úgy.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!