Az osztálytársaim mindig az mondogatjak hogy meleg vagyok de nem is igaz. Miért mondják ezt?
Ne is foglalkozz velük, cicafiú! ;-)
Jó, bocsi, komolyra fordítva a szót: tényleg nem kell foglalkozni vele. Engem egyszer piszkáltak ezzel, akkor visszaszóltam: zavar, vagy irigyled? Érdekes, onnantól abbahagyták.
Viccesen kell felfogni, és nem besértődni, meg zokon venni, mert annál inkább rádszállnak.
Látónak hiszik magukat, hogy rád néznek, és tudják.
Semmit nem kell bizonyítanod, csak éld az életed. Semmi rosszat nem mondtak rólad, csak azt, hogy meleg vagy. Ha nem hiszed azt, hogy a melegek rosszabb emberek nálad, akkor nincs min megsértődnöd.
Legfeljebb az lehet hátrányos számodra, ha a lányok is melegnek néznek.
41F
Először is tisztázzuk, hogy azzal semmi baj, ha valaki meleg. Viszont ez olyan, hogy barna hajad van, és azt mondják, hogy vörös. Engem pl. lezbiztek, de előrukkoltam valamivel. Amúgy meg egy előadásból idézve mondd ezt nekik, ha nagyon rákezdik, hogy ,,ennyire bejön a cucc?" Abba fogják hagyni ;)
Amúgy Őrült Nők Ketrece
Jaj gondolom, nem vagy elég macsó:)
Az lehet a gond, hogy fiúként keveset beszélsz arról, h melyik lányt akarod lefektetni és ahogy írod, nem vagy verekedős, azaz túl csendes lehetsz a szemükben.
Nálunk gimiben is egy srácot csúfoltak az állítólagos melegsége miatt, de igazából senkit nem tudta,h tényleg az, mondjuk ha az lett volna, sincs joguk piszkálni.
Szerintem ne foglalkozz velük, mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!