A szövetkabát meleg vagy csak divatolnak az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:45
1/7 anonim válasza:
Meleg! De még mennyire. Nekem spec a legmelegebb kabátom szövet. A Nike sídzseki melegebb lenne, csak az ugye nem védi a combot, ezért nyert a szövet :)
2/7 anonim válasza:
nekem is szövet kabátom van :)
meleg :) leér a combomig -> védi a vesémet
3/7 anonim válasza:
Nekem is az van! Konkrétan nem meleg, mint egy sícucc, viszont egyáltalán nem fúl át rajta a szél, tök jó hőszigetelő. Viszont ősszel, napsütésben se fulladsz meg benne.:)
4/7 anonim válasza:
Melegnek meleg, de azért kemény mínuszokban nem árt aláöltözni. Nekem bokáig érő van:)
5/7 anonim válasza:
meleg, de télre a bélelt javasolt.
6/7 anonim válasza:
Meleg, és ahhoz képest, hogy nem vízhatlan anyagból van, nekem még sosem ázott át (ezt csak megjegyeztem^^).
Egyébként ha veszel vatelint, meg tudod oldani (varrónővel), hogy úgy szabja meg, hogy akár bele is lehessen gombolni. Az enyém így van megoldva: hidegben belegombolom, de ha jön a jobb idő, kiveszem, és így nem sülök meg.
7/7 anonim válasza:
az enyém egyáltalán nem meleg :) csinosnak csinos de a magyarországi időjárásban azért még elmegy épphogy :S de nem minden szövetkabát olyan meleg. a bélésétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!