Barátokat szeretnétek? Akik esetleg mások mint a többiek?
Ezt a lapot, azért hozom létre hogy esetleg barátokat szerezünk magunknak! Ide lehetőleg olyanok írjanak akik szeretnének barátokat! Segíteni szeretnék olyanokon akik nem találnak magunknak barátokat pl. : mert más, mint a többiek. Az lenne a kérésem hogy ne sértegessétek egymást és fogadjátok el egymást mert senki sem tökéletes! Írjatok nyugottan aki pl. meleg srác, impotens srác, aszexuálisok lány és fiúk, nők és férfiak, írhatok akiknek esetleg testi fogyatékosságuk van olyanok is! Pl. Nagyothalló, látássérült, mozgássérült. Mindenkinek szüksége van egy barátra! Remélem ezzel a fórummal és lappal tudtam segíteni, hogy barátokat szerezzetek magatoknak!
Kérlek komolytalanok ne írjanak!
Köszönöm!
Sajnos ez nem egy fórum, de azért remélem nem törlik. Köszi, hogy kiírtad a kérdést!
"Bőröndben" élő fiatal lány vagyok, korosztályomnál érettebb gondolkodással, de minden h%lyeségbe benne vagyok. :)
29 éves budapesti srác vagyok, barátokat, szabadidőtársakat keresek.
Számomra a belső a fontos.
Én szeretnék barátkozni,35 vagyok Baranya megyei,nő,házas.
Ha valaki barátnőt keres a környéken vagy szívesen beszélget ismerkedik,írjon.
Vannak barátaim, de azok is lányok...
Fiúk! 12 vagyok, írhatttok!!!
Csak a beső érdekel!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!