Barátokat keresek Szolnokon vagy a környékén, van itt
esetleg olyan ember, aki szívesen barátkozna velem? 23/L
Figyelt kérdés
Sajnos a régi barátaim vagy messzire költöztek, vagy bebújtak az internetbe, azon belül is a Facebookba, és csak ott tartjuk a kapcsolatot.
De nekem személyes baráti kapcsolatokra is szükségem lenne. Ha valaki szeretne velem megismerkedni barátként, az legyenszíves írjon, mindegy hogy kommentben vagy privátban. :)
Szívesen barátkoznék veled, nekem is a személyes barátságok hiányoznak. Viszont nekem sosem voltak barátaim, meg az élet sok területén hiányt szenvedek, valahogy nincsenek meg bennem az élethez szükséges dolgok. Munkahelyem sincs, olyan mint a barátkeresés, egyszerűen nem megy. Most, hogy így bemutattam magam, leírom, hogy mivel nincs munkahelyem, pénzem sincs, így nem tudok átjutni Szolnokra, de még csak Ceglédre sem, ahol egyébként találokoztam volna. (Szolnokra bonyulult eljutnom.) Neten beszélgetni meg nem szeretek. Kecskemét mellett lakom, 24/F.
2014. aug. 6. 13:13
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm szépen a hosszú válaszod!
Sajnálom, hogy így alakult az életed. Akkor itt sem szeretnél beszélni? Csakmert akkor nem ostromollak több üzenetettel. :)
Szép napot neked!
2014. aug. 6. 13:46
3/9 A kérdező kommentje:
* bocsánat, nem ostromollak üzenettel sem, ezt akartam írni!
2014. aug. 6. 13:47
4/9 anonim válasza:
Úgy összességében a neten nem szeretek beszélgetni, főleg ha nem követi találkozás a beszélgetést. Egy út oda-vissza lehet összejönne, de egy barátsághoz egynél több kell. Ha a jövőben lesz pénzem és tudok majd utazgatni, lehet megkereslek. :)
2014. aug. 7. 19:32
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy igazad van. Nekem is jobb lenne, ha személyesen lehetne gyakran találkozgatni, csak gondoltam rákérdezek a levelezés lehetőségére. :)
Oké, ha a közelemben jársz, majd szólj. :)
2014. aug. 8. 19:02
6/9 anonim válasza:
És egy barátnőhöz mit szólnál? :) én is eltávolodtam a barátoktól és csak egy barátnőm maradt úgy ahogy. Örülnék valakinek aki egy rendes jó barát :)
2014. aug. 11. 23:20
7/9 anonim válasza:
én csupán 17 éves vagyok (szintén lány). ha úgy gondolod ez nem baj és továbbra is barátokat keresel én állok rendelkezésedre. Szintén szolnoki vagyok, gimis(:
2014. aug. 26. 10:35
8/9 anonim válasza:
Szívesen ismerkednék, barátkoznék veled ha áll még az "ajánlatod". :)
21L
2014. aug. 29. 00:28
9/9 anonim válasza:
Ha Szolnok közelében laknék, akkor szívesen ismerkednék, barátkoznék veled. Pechemre nem lakom Szolnok közelében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!