Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bennem van a hiba? Nem kedveln...

Bennem van a hiba? Nem kedvelnek az osztálytársaim.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptember óta gimibe járok és még mindig nem silerült beilleszkednem. Akár mikor próbálok barátkozni velük vagy csak beszélni hozzájuk , vagy telibe sz*rják a fejem vagy elküldenek. Ha csapatot kell választani tesin akkor mindig az utolsók közt vagyok. Itt megjegyezném h sportos vagyok szóval ezért sem értem. Szóval.aazt akarom mondani ezzel, hogy ha ápolt a külsőm, sportos vagyok, és álandóan vidám, kedves és mosolygós vagyok akkor mi lehet a baj. Amúgy lehet , ez az utolsó mondat nagy képűnek tűnik de nem vagyok az sőt éppen ellenkezőleg elég kis csendes vagyok. 15L

2014. nov. 5. 21:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ne legyél magántanuló ha még sulin kívülennének barátaid társoságod akkor azt mondanám igen igaz meg szünének a problémák ,viszont nagyon egyedül maradnál és nem lennél a korosztályoddal meg még lehet fog ez változni nagyon az év elején tartunk
2014. nov. 26. 22:58
 42/68 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok büdös! :D Gucci parfümöm van illetve az essence termékeit használom. Mindennap fürdök és hajat mosok. A körmeim szépek, francia manikűröm van, az arcom is szép(nem beképzeltség). Szóval elég igényesen nézek ki. Viszont már kicsit jobb a helyzet, mert abbahagyták a szekàlást, viszont le se szarnak szószerint. Szerintetek hogyan nyissak feléjük? Nem is beszéltem még pár emberrel.
2014. nov. 27. 05:59
 43/68 anonim ***** válasza:
88%
ha csinos vagy ,akkor irigykednek rád. barátkozz a fiúkkal az osztályból. Nem kell a lányokkal barátkoznod.
2014. nov. 27. 07:04
 44/68 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van. Most elhatároztam, hogy lesz@rom ha valakinek nem kedvel! Viszont egy-két osztálytársam szimpi, mégis hogyan közeledjek feléjük? Hogyan kezdjem?
2014. nov. 27. 16:27
 45/68 A kérdező kommentje:
* valaki
2014. nov. 27. 16:28
 46/68 anonim ***** válasza:
83%
"Legyünk cimbik?" "Adsz a kajádból légyszi?" "Volt házi?" "Te tudod ezt az idióta matekot?" "De jó cipő, hol koszoltad így össze?" "Kérsz egy kávét?" "Vécéztél már vonaton?" Ne mondd, hogy nem megy...
2014. nov. 28. 16:09
 47/68 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Fiúknak is ugyan ezt mondjam vagy mit?
2014. nov. 28. 16:24
 48/68 anonim ***** válasza:
83%
lényeg hogy merj oda menni és közvetlen,kedves legyél nincs veszteni valód majd írd ide hogy sikerűlt e :)
2014. nov. 29. 00:48
 49/68 anonim ***** válasza:
49%
ha továbbra is csendes vagy ne csodákoz hogy nem beszélnek veled,ha lányokat nem megy próbálj meg fiúkkal az előző osztályodba voltak barátaid?
2014. nov. 29. 00:50
 50/68 A kérdező kommentje:
Voltak, 17-en voltunk és az egész osztály barátja volt a másiknak. Tegnap oda kéreckedtek két olyan lányhoz akivel eddig csak 2 szót váltottam. Úgy volt,hogy a barátnőm oda akart ülni én meg megkérdeztem őket, hogy baj lenne ha én is oda ülnék e erre azt mondták, hogy nem baj. Nem nagyon beszélgettünk csak2x-szer - 3x-szor de akkor röhögtünk, meg vicceset mondtunk egymásnak. Huh nem tudom mennyire érthetően írtam le mind1. Am négyesével kellett ülni és azért mentünk oda. Hazafelé is az egyikkel mentünk haza és a vonaton is együtt ültünk. Viszont azon a csajon aki piszkált azonkívül is vagy egy pár csaj aki nem hajlandó köszönni. Tegnap kifelé menet az osztályból ezt mondta, ja és ott mentem a barátnőm mellett én is és látta hogy ott vagyok és hallotta azt is hogy én vele ellentétben köszönök, szóval azt mondta: Szia, Rebeka! Ezután megölelte engem meg telibe szart. Mire jó ez? Mit lehet ilyenkor csinálni? Én még arra is gondoltam , hogy rájött arra hogy én is szerelmes vagyok abba a fiúba akit ő szeret, de ez nem megoldás hogy engem utál ezèrt, hisz nem tehetek róla hogy így érzek. Szóval mit csináljak, hagyjam figyelmen kívül vagy próbáljak bevágódnii nála, vagy mi?
2014. nov. 29. 11:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!