Bennem van a hiba? Nem kedvelnek az osztálytársaim.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptember óta gimibe járok és még mindig nem silerült beilleszkednem. Akár mikor próbálok barátkozni velük vagy csak beszélni hozzájuk , vagy telibe sz*rják a fejem vagy elküldenek. Ha csapatot kell választani tesin akkor mindig az utolsók közt vagyok. Itt megjegyezném h sportos vagyok szóval ezért sem értem. Szóval.aazt akarom mondani ezzel, hogy ha ápolt a külsőm, sportos vagyok, és álandóan vidám, kedves és mosolygós vagyok akkor mi lehet a baj. Amúgy lehet , ez az utolsó mondat nagy képűnek tűnik de nem vagyok az sőt éppen ellenkezőleg elég kis csendes vagyok. 15L2014. nov. 5. 21:57
31/68 anonim válasza:
Sajnos tényleg nem ugyanaz, de a remény hal meg utoljára x)
32/68 anonim válasza:
Kérdező, gyepáld már el azt qrvát...
33/68 anonim válasza:
szólj neki nekik vissza csak lehet ha ezt tesszed még jobban ellened fordulnak tapaszdtaladból mondom
34/68 anonim válasza:
szerintem még ne legyél magántanuló elmenekülnél a probléma elől nem tudsz másik iskolába át menni?
36/68 anonim válasza:
Fúúúúú, én csaj lennék, én lennék a legdurvább a suliba, úgy elgyepálnám az ilyen szájcséplőket, legközelebb átszaladnának másik folyosóra, ha meglátnának...
37/68 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam, hogy sulit váltok de sajnos nem áll módomban. Anyukám nem engedi. Egyszerüen nem képes felfogni, hogy nekem rossz ott. Az osztály és évfolyamtársaim semmibe vesznek, a tanárok vagy szivatnak vagy még a nevemet se tudják( csak barna hajú csajnak hívnak). Komolyan mondom egy csepp örömöm sincs. Mindig mikor bemegyek a.suliba, magány vesz körbe, egy lélek sem.kedvel engem, soha senkinek egy rossz szót nem szoltam. A suliban gyakran még óra közben is elkap a sírógörcs és lehajtott fejjel sírdogálok egyedül az első padban. A tanár pedig magyaráz lelkesen a többiek vihognak, nevetgélnek, jól érzik magukat. Én meg mint, egy szerencsétlen... Nehéz ez a helyzet.
2014. nov. 25. 15:29
38/68 anonim válasza:
egyetlen ember nincs akivel tudnál beszélni?
39/68 A kérdező kommentje:
Sajnos senki. Se itthon se ott. Sem sehol.
2014. nov. 25. 19:56
40/68 anonim válasza:
Szerintem büdös vagy. Minden jel erre utal. A parfümös kérdés, a 100% kirekesztettség... Ne sajnáld a márkás mosóport és öblítőt, ne hagyd a ruhát a gépben, használj közismerten hibátlan izzadásgátlót, tusolj reggel is és ne hagyj ki semmit! :D Egyik haver annak idején megtanította magát tisztálkodni, de a rommlott kajamaradékkal teli, sosem mosott hátizsákja bármilyen parfümöt legyőzött hosszabb távon, gondolom érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!