Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bennem van a hiba? Nem kedveln...

Bennem van a hiba? Nem kedvelnek az osztálytársaim.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptember óta gimibe járok és még mindig nem silerült beilleszkednem. Akár mikor próbálok barátkozni velük vagy csak beszélni hozzájuk , vagy telibe sz*rják a fejem vagy elküldenek. Ha csapatot kell választani tesin akkor mindig az utolsók közt vagyok. Itt megjegyezném h sportos vagyok szóval ezért sem értem. Szóval.aazt akarom mondani ezzel, hogy ha ápolt a külsőm, sportos vagyok, és álandóan vidám, kedves és mosolygós vagyok akkor mi lehet a baj. Amúgy lehet , ez az utolsó mondat nagy képűnek tűnik de nem vagyok az sőt éppen ellenkezőleg elég kis csendes vagyok. 15L

2014. nov. 5. 21:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező... figyu... ez a csaj sík hülye xD

Szard le magasról! Azt hiszi, hogy ő sz*rta a világot ide, majd csak rádöbben valamikor, hogy nem körülötte forog az élet... ne foglalkozz vele =-)

2014. nov. 5. 22:38
 12/68 A kérdező kommentje:
Mennyire vagyok csendes? Igazából nem kiabálok az órába feleslegesen nem beszélek csak ha valami értelmeset tudok mondani. De ha kérdeznek válaszolok.
2014. nov. 5. 22:40
 13/68 A kérdező kommentje:
Köszi Eyrond és többiek! Eddig mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
2014. nov. 5. 22:42
 14/68 anonim válasza:
66%
Itt valahol azt írtad, hogy csak a lányok ilyen bunkók. Szerintem akkor próbálj meg barátkozni a fiúkkal (mármint olyan haverféleség) vagy az évfolyamtársaiddal
2014. nov. 6. 16:43
 15/68 anonim ***** válasza:
87%
7-es, sajna ez nem igaz. A munkahely sem különb sajnos sok helyen, mint egy középsuli. Ott is kibeszélnek, pletykálnak a hátad mögött, ha csendesebb vagy. Az emberek sajnos nem változnak...
2014. nov. 7. 14:49
 16/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg ne törődj azzal a csajjal! Semmiértelme az idődet ilyen fogyikra ,,pazarolni". Szerintem is csak irigy rád,mert neked udvarolnak, neki meg nem. Ne törődj azokkal,akik ki akarnak közösíteni, inkább barátkozz normálisakkal.Egyszer volt már ilyen problémám, de megoldottam! Próbáld meg te is! :)
2014. nov. 10. 08:18
 17/68 A kérdező kommentje:
Értem én de az a baj h tegnap nem tesiztem mert megjött a menzeszem erre azt mondja a csaj h neki is megjött ezután elérte h a tanár is kiröhögjön meg a többi lány is. Azt mondta nekik h : Nekem minden héten megjön. Pedig én múlt héten azért nem tesiztem mert szar volt a cipőm azóta le lett cserélve , és az a cipő kidörzsölte a sarkamat és tiszta seb lett. De most komolyan milyen tanár az aki kineveti a diákját?
2014. nov. 11. 05:30
 18/68 anonim ***** válasza:
86%
Sajna van egy pár ilyen paraszt. Szerintem ne foglalkozz vele! Nincs értelme fölidegesíteni magad. Tudom, nehéz most a gimi, most kezdted el, és máris van pár bunkó,akik csak nehezítik a beilleszkedést. Nem érdemes fölhúzni magad ezeken. Hiszen mit várhatunk egy tesitanártól? :DD
2014. nov. 11. 19:26
 19/68 anonim ***** válasza:
88%
javult a helyzet ?:/
2014. nov. 11. 19:39
 20/68 A kérdező kommentje:
Nem, de elérte, hogy a másik évfolyamon is megutáljanak. Olyan szinten hogy multkori tesin ugye a két osztály együtt tesizik, én voltam az utolsó akit beválasztottak, egyik csapat sem akarta h vele legyek és küldözgettek oda-vissza. Olyan ciki volt. :(
2014. nov. 13. 17:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!