Miért mondják az osztálytársaim mindenkire, hogy autista?
(Nem tudom hova kell írni, így előre is elnézést kérek, ha rossz a kategória!)
Szóval az osztálytársaim egy-két éve elkezdték egymásra, és kb. minden gyerekre azt mondani, hogy autista, de nem értem miért. Most ez a "menő"?
A barátnőim is elkezdték. Minden kissé kellemetlen helyzetben odasúgják nekem, hogy "nézd már azt a gyereket, látszik rajta, hogy autista". És ha valaki az? Azzal mi lenne baj?
"És ha valaki az? Azzal mi lenne baj?"
Semmi.
Éretlenek. Ha valaki nem olyan mint ők, akkor nem bírják feldolgozni, nem értik, és akkor aki nem olyan mint ők, akkor az mind autista...
Mintha belőlük mint középpontból indult volna ki a világ, hogy mindennek olyannak kell lennie mint ők...
Nincsenek kibékülbe a saját különcségükkel, félnek hogy nem tudnának beilleszkedni, félnek "másnak lenni".
Ezért ítélik el ugyanazt a különcséget másban.
Mert valaki más, akkor az ciki. Szerintem nem is tudják, mit is jelent pontosan, ha valaki autista, hogy mennyiféleképpen lehet valaki autista.
Kicsit olyan, amikor mindenkit b*ziznak.
Baromi szomorú, de sajnos a kamaszok, fiatalok mindig ilyen buták, éretlenek és sokszor egyáltalán nem gondolkodnak.
A felnőttek ugyanígy dobálóznak a nárcisztikus szóval.
Egyszer hallották, és utána mindenkire azt mondják, mert most ez a "menő" kifejezés a környezetükben.
#9:
Nálad még egy meztelencsiga is értelmesebb, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!