Sokan miért mondják, hogy az egyetemi élet milyen jó és az életünk legszebb évei? Szerintem tök szívás csóró egyetemistának lenni, én alig várom, hogy vége legyen és dolgozhassak.
"Diplomával gondolom nem a gyárba megyek"
-Minden naiv egyetemista
:DDD
Én hasonló helyzetben vagyok, mint az első válaszolók egyike. Otthagytam egzisztenciális válság miatt a mesterszakot, mindenki szemében én voltam a bukott/rossz tanuló, csak mert kiszálltam és számukra felfoghatatlan volt, hogy nem tanulok tovább alapszak után. Munkában halálra untam magam, béna irodai rabszolgameló volt egy SSC-ben, teljesen ki is égtem, ezért fél évre elmentem külföldre csomagolni meg felszolgálni, majd visszatértem az egyetemre, de másik mesterszakra, de ez most nem lényeges.
Soha nem volt sok pénzem, volt, hogy kb. havi 8000-vől éltem a kolin és utazáson kívül ennyim maradt, de sosem érdekelt különösebben a pénz. Szeretek tanulni, versenyekre járni, elfoglalni magam, még sok állásban azt látom, hogy konkrét rabszolga vagy és értéktelen (betanított vagy adminisztratív munkát végzel).
Ápolóknak tényleg az. Orvosok meg hálapénz is kapnak + jó fizetést. Nincs okuk panaszra. Különben a tanároknak sem nagyon lenne, a magán órák után járó pénzek miatt...
A hálapénz illegális.
A magánóra meg kb egy másodállás és olyan sok pénz abból sem jön. Franc akarna másodállásban dolgozni. Akkor már olyan munka kell, ami alapból jól fizet és nem kell külön túlórákat meg másodállást vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!