Sokan miért mondják, hogy az egyetemi élet milyen jó és az életünk legszebb évei? Szerintem tök szívás csóró egyetemistának lenni, én alig várom, hogy vége legyen és dolgozhassak.
Gondolom könnyebb lenne, ha levelezőre csak hétvégente kell bejárni, mint estin ahol minden este.
Naiv voltam még, mikor jelentkeztem. Úgy terveztem, hogy kollégista leszek. Én álmomban nem gondoltam volna, hogy nem kapok kolit és albérletes leszek. Pofára is estem.
Mellesleg az is érdekes, hogy én, vagy pl a nyírségi falusi csoporttársam sem kapott kolit, míg 2 gyereket is ismerek, akik budapestiek és kollégiumban laknak! Ezért mondom, hogy szerintem pofára megy ez is, az kerül be, aki jóban van a HÖK-kel...
Igen, egy rossz döntés volt Pestre menni, ezt el is ismertem. Jobb lett volna egy vidéki egyetemre menni, ahova bejárós lehettem volna. Nem az ország legdrágább városába kellett volna menni.
Vagy tanultam volna szakmát. Ha vissza mehetnék az időben, már máshogy csinálnám.
De mennyi idős vagy?
Igen sajnos pofára megy minden, nem csak ott az egyetemen, mindenhol!
Különösképpen Magyarországon, más országok helyzetét nem ismerem.
"Gondolom könnyebb lenne, ha levelezőre csak hétvégente kell bejárni, mint estin ahol minden este."
Ki mondta neked, hogy minden este? Heti 3 este van oktatás estin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!