Azt mondják, hogy az egyetemi évek és összességében a 20-as évek a legszebbek. Én mégis utálom az egyetemet és alig várom, hogy vége legyen. Mit ronthattam el, hogy így alakult?
Bulizni pl egyáltalán nem járok. Utálom a környezetet, ahol lakok. Suli mellett dolgozni kell, a kettő együtt fárasztó. Pénzt keresni mégsem tudok, mert fizetni kell a lakbért. Szóval inkább negatívban vagyok, mint hogy pénzt tudnék félretenni.
Utálom az egészet és alig várom, hogy vége legyen és ne legyek többé diák, hanem rendes munkavállaló lehessek.. És a saját lábamra állhassak. Meg amire rendbehozom azt az anyagi veszteséget, amit az egyetem hozott, az is évekbe fog kerülni..
Hát nem tudom én imádtam az egészet, bulik, csajok, pia, drog, barátok, szociális élet, folytonosan valami jó történt.
:d csak a tanulás volt szar. Én nagyon pozitívan éltem meg ezeket az éveket. 28f
Nos, nekem az anyagi helyzetem miatt le kell mondanom a szociális életről. Örülhetek, ha kifizethetem a rohadt lakbért.
Most már nem hagyhatom ott 4 befejezett félév után
Ha újrakezdeném, nem jelentkeznék újra. Egy szakmával jobban is keresnék
Valóban sokkal nehezebb lehet úgy, ha mellette el kell tartanod magad. Én a suli mellett dolgozást holnap kezdem.
Egyébként biztos segít, ha szereted amit tanulsz és amit dolgozol. A társaságodat is megtalálhatod, még ha bulizni nem is jársz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!