Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális, ha az iskolatársaim...

Normális, ha az iskolatársaim nem küldik az órai anyagot?

Figyelt kérdés
A héten beteg voltam, de hétfőn már megyek suliba. A gond az, hogy a csütörtöki és a pénteki anyag nincs meg. Már beírtam a közös csoportba, és már privátba is írtam néhányuknak. Van egy lány, aki szintén így járt, tőle kaptam meg a keddi anyagot. Ma szombat van, és hétfőn van két órám, amire így nem tudok készülni. Mit tegyek?

ma 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Meh, szívás... Azért nem küldik el az órai anyagot, mert az otthoni szabadidőből vesz el a te kiszolgálásodra fordított idő. A legtöbben otthon nem akarnak az iskolával többet foglalkozni, mint a minimum. Ami fontos házifeladat ledarálják és ha valami fontos doga van akkor átfutják pár perc alatt a dolgokat, de most nekikezdeni fotózni a füzetet, meh... Időpocsékolás a szabadidőből.
ma 16:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Én ezt teljes mértékig megértem. Sok osztálytársamnak vannak edzései, versenyei, családi programjai. Nekem is vannak. Sőt, én is legkevésbé ezzel akarok foglalkozni a hétvégén. Csak azt nem tudom megérteni, hogy mibe fáj nekik az a tíz perc, amíg elküldik. Én valahogy meg tudom tenni, és nem csak a barátaimért(már ha nevezhetem így őket), hanem az osztálytársaimért is. Még akkor is ha este tízkor esek haza.
ma 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
A tanár minek van? Annak írjál!
ma 16:33
 4/11 anonim válasza:
100%
Nem, ez nem normális. Szerintem egy jó osztályközösségben ennek nem kellene előfordulnia.
ma 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Jó osztályközösség? Az meg milyen kriptid?
ma 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"A tanár minek van? Annak írjál!"

Hogy aztán ő küldjön el a halálba, hogy miért nem az osztálytársaidat kérdezed, meg mit zaklatod a szabadidejében.

ma 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon sajnállak :( el lehet mondani a tanárnak h beteg voltál. Nálunk hétfőn ebből sosem csináltak gondot. Lefotózod valaki füzetét hétfőn. Milliószor ezt csináltuk, mert pl: az én gyerekkoromban, sőt még kamaszként sem volt okostelóm fotózni (96-os vagyok). Viszont király jegyzeteim voltak, így a szkennerre szántam filmnézés közben 15 percet minden héten, hogy a hiányzóknak mindent elküldjek. Sokszor mondani se kellett nekem. Nem értem, hogy a mai telefonos világban ez miért lehetetlen... :/
ma 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk sose volt ilyen gond. Volt egy tök jó beosztás hogy minden héten a hetes írt házit, a többiek pedig lemásolhatták szünetben. Nálatok nincs valami hasonló?
ma 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez megy. Vagy kiplvashatatlan vagy követhetetlen.
ma 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Írj a tanárnak, hogy te írtál az osztálytársaidnak, de nem kaptál meg semmit. Akár print screeneket is csatolj, amin ez látszik.

Ha nem is válaszol, legalább látja, hogy tényleg senki sem reagál.

ma 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!