Normális, hogy hiányozni fognak nekem a nemsokára elballagó iskolatársaim?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 7. osztályos vagyok az általános iskolában, és az iskolámból most elballagó 8.-asok közül sokan hiányozni fognak. Normális dolog, hogy hiányozni fognak?2010. jún. 5. 12:10
1/5 anonim válasza:
Persze :)
Bár én örültem, hogy megszabadulhatok tőlük...
2/5 anonim válasza:
Nem normális,mit érdekel az téged?Tőrödj a saját dolgaiddal...
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy normalis!
En most vagyok 8-os, habar en pont az ellenkezojet erzem az osztalytarsaim irant. Nagyon bunkok sokat piszkaltak, orvendek, hogy megszabadulok toluk:)
15/L
4/5 A kérdező kommentje:
12:23-as, tudod van, aki nem csak magával törődik.
2010. jún. 5. 13:16
5/5 anonim válasza:
Most sokan irigykedhetnek rád! A jelek szerint szuper a társaság a sulidban, A válaszokból láthatod, hogy ez nem túl gyakori. Főleg a 7.-esek szoktak örülni, hogy elmennek a 8.-osok. Aztán a saját ballagásukon annak, hogy megszabadulnak a saját évfolyamtársaiktól, meg a sulitól. Örülök, hogy vannak mér kivételek. Akik hiányozni fognak, ha akarjátok, tudtok kapcsolatot tartani egymással. Csak rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!