Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon fog hiányozni!

Mit tegyek? Nagyon fog hiányozni!

Figyelt kérdés

Van egy személy aki nagyon fontos nekem, de ő ezt nem tudja. A közel jövőben el fog költözni elég messzire tőlem, azért mert a párkapcsolata már reménytelen.

Én persze azt szeretném ha nagyon boldog lenne, úgyhogy nem is próbálom itt marasztalni, mert azzal csak rossz lenne neki. De nagyon fog hiányozni, nem láthatom többet már. Nem tudom hogy fogom ezt feldolgozni, de azt nem mondhatom meg neki hogy milyen fontos nekem.

Hogy csináljam elviselhetőbbé ezt a helyzetet? Egész nap csak rá gondolok. El kéne felejtenem, igaz?

(jah és nem szerelemről van szó)

2010. dec. 8. 17:51
1 2
 1/11 anonim válasza:

biztos vagy benne hogy ez nem szerelem? :)

figyu nyugodtan megmondhatod neki hogy nagyon fontos neked és szeretnél további sikereket kívánni az életben...ez mindkettőtöknek jól fog esni, hidd el! :)

2010. dec. 8. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
attól hogy elköltözik még nem szakad meg köztetek a kapcsolat, találkozhattok is majd , és beszélgettek majd telefonon, v. neten... Miért nem mondhatod el neki, hogy milyen fontos neked?
2010. dec. 8. 17:58
 3/11 A kérdező kommentje:

Nos, először is a személy egy nő vagyis azonos nemű velem.

És azért nem mondhatom meg mert még alig ismerjük egymást, vagyis ismerjük egymást, csak nem olyan szoros a kapcsolatunk és kicsit furcsa lenne ezzel előállni.

Találkozni nem igazán fogunk tudni, a kapcsolatot meg igaz hogy tarthatjuk az interneten keresztül, de akkor is nagyon fog hiányozni a közelsége :(

2010. dec. 8. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Érdekes helyzet...bárhogyis is ne hagyd csak úgy veszi a számodra fontos kapcsolatokat lehet később nagyon megbánnád.ha vki fontos az életedben nem fog örökre eltűnni de ezért egy kicsit neked is tenned kell.
2010. dec. 8. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:

De mégis mit tegyek? Muszáj elköltöznie.

A neten tudjuk tartani a kapcsolatot és ennyi.

És túl nyomulós sem szeretnék lenni. Nem akarom hogy úgy érezze egy idő után hogy na ez a hülye már megint ír... vagy valami hasonló.

2010. dec. 8. 18:12
 6/11 Tika88 ***** válasza:

Biztos vagyok benne hogy ez egyre rosszabb es rosszabb lesz.

Mond el szepen, ha tenyleg fontos (ha nem mondod el akkor nem fontos csak magadnak hazudsz)

Es inkabb band azt amit megtettel mint azt amit nem ;)

2010. dec. 9. 03:02
 7/11 A kérdező kommentje:

És ha elmondom neki hogy mennyire fontos nekem, az mivel lesz jobb? Ugyanúgy el fog költözni... :(

És még mindig nem vagyunk olyan kapcsolatban és helyzetben hogy ezt elmondhassam neki. Teljesen dilisnek nézne

2010. dec. 9. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért fontos neked ez a valaki?Mi van benne amihez ennyire ragaszkodsz annak ellenére hogy nem vagytok egymással olyan szoros kapcsolatban?
2010. dec. 9. 23:54
 9/11 Tika88 ***** válasza:

Minden azon mulik hogy adod elo,

emelt fovel, nezz a szemebe. Ugy mond el h erezze h fontos neked, de ne erezze azt h tole fuggsz.

Jobban fogod erezni magad ha tud rolla. velemenyem szerint..

2010. dec. 10. 03:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom igazából.

Tetszik a természete, a stílusa, a viselkedése, ahogy bánik az emberekkel. Egyszóval minden. Csak jót tudok róla mondani. Vicces, van humora, nagyon jól lehet vele beszélgetni és a többi...

Majd megpróbálom vele éreztetni hogy mennyire fontos és hogy mennyire fog hiányozni. Remélem sikerül és nem vallok kudarcot.

Köszi az eddigi válaszokat :)

2010. dec. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!