Mit tegyek? Nagyon fog hiányozni!
Figyelt kérdés
Van egy személy aki nagyon fontos nekem, de ő ezt nem tudja. A közel jövőben el fog költözni elég messzire tőlem, azért mert a párkapcsolata már reménytelen.
Én persze azt szeretném ha nagyon boldog lenne, úgyhogy nem is próbálom itt marasztalni, mert azzal csak rossz lenne neki. De nagyon fog hiányozni, nem láthatom többet már. Nem tudom hogy fogom ezt feldolgozni, de azt nem mondhatom meg neki hogy milyen fontos nekem.
Hogy csináljam elviselhetőbbé ezt a helyzetet? Egész nap csak rá gondolok. El kéne felejtenem, igaz?
(jah és nem szerelemről van szó)
2010. dec. 8. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!