Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kivel keringőzzek??

Kivel keringőzzek??

Figyelt kérdés

11.-es vagyok és már február van. Egyszerűen úgy érzem, hogy futok ki az időből. Az a baj, hogy az osztályomból senkivel nem szeretnék táncolni. Ha valaki szóba is jött volna, akkor lecsaptak rá. A többieket nem bírom+ nem tudnak táncolni. Ott van ugye az évfolyam. Azonban én egy kéttannyelvű iskolába járok, de nem vagyok kéttanos szal csak simán 4 évet járok a suliba az 5 helyett . Ez azt jelenti, hogy a többi tizenegyedikes már egy évvel úgymond fölöttem jár, mivel nekik volt egy nulladik évük.(Ennek ellenére velünk fogank végezni) Csakhogy mivel nem velük kezdtük a gimit nem ismerem őket és nem tudom ki melyik osztályba jár vagy, hogy egyeltalán 11.-es-e....De mivel nem ismerem őket azt sem tudom, hogy ki kivel jár és kik táncolnak már együtt. De a hab a tortán, hogy valószínűleg ők sem ismernek minket,a 4 évig ide járó osztályt, és valószínűszeg nem is akarnak, mivel vannak elegen a kéttanosok. (5 kéttanos osztály van) Namost még mindig nyitva áll, hogy alsóbb évessel keringőzzek, de ugye annak semmi értelme nem lenne mivel őket sem ismerem + ki kéne fizetni a ruhát is. Meg meg is kéne várni még minden fiú elkel. És ilyenkor a tanárnő, aki betanítja a keringőt megkérdezi a fiúkat akiket amúgy tanít, hogy nem akarnak e keringőzni szolgálatpontért. Az mondjuk elég megalázó lenne ha csak így akarna valaki velem táncolni. (csak így zárójelben azért megjegyezném, hogy előző években volt fiú osztálytársam, aki keringőzőtt végzőssel szolgálatpontért és hát nem a legélesebb kések voltak a fiókban azok a srácok). Ja, és külsőssel nem lehet. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Bár lehet ez nem is egy probléma és csak le kéne nyelnem a keserű pirulát és csak valami béna kordinálatlan osztálytársammal táncolnom. Csakhogy nem akarok. Egyik barátnőm azt mondta, hogy csak arra figyeljek, hogy táncolni tudjon a partnerem mivel ő sajnos egy olyan emberrel táncolt, aki nem tudott. Egy másik barátnőm azt mondta, hogy mindegy csak ne utáljam, és csak az a lényeg, hogy a tánc közben kik mellett állunk mivel, amikor éppen nem táncolok úgyis velük fogok beszélni... és így tovább...

Tehát ezek a dilemmáim. Innen nagyon úgy tűnik, hogy jól kialakítottam annyi gátlást, hogy erre a kérdésre nem nagyon lehet megoldást találni ha ebben a koordináta rendszerben gondolkozunk. Azonban én abban reménykedtem, hogy az internet népe majd esetleg valami másik perspektívát nyújt és segít kicsit máshogy gondolkodni.

#keringő #17/L #Szalagavazó
tegnap 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyelj, Hercegnő, ez csak egy tánc, nem férjhez menetel.

Nem értem, miért kell ekkora gondot csinálni ebből: nálunk az osztály legjobb csaja gond nélkül táncolt egy nem túl vonzó sráccal, mer úgy jött ki a lépés. Egyszerűen megvolt az intelligenciája hozzá.

És abból se kellene gondot csinálnod, ha valaki szolgálati pontokért vállal be egy ilyet.

ma 06:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Túl nagyok az elvárásaid. Csak a sznob csajoknak forog minden a keringő körül.

Miért baj az ha egy fiú a közösségi szolgálatért táncol?

ma 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!