Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik egyetemi tanárommal...

Az egyik egyetemi tanárommal járok. Lehet ebből bajunk, ha valaki rájön?

Figyelt kérdés
Én 20/L vagyok, ő pedig 33/F
ma 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Lehet.
ma 19:15
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon nem bírtatok eszerint magatokkal, egyikötök sem!

Morálisan egyértelműen elítélendő, ami van közöttetek.

Hogy jogilag van-e valami ebben, ami nem kóser, az azon is múlhat, hogy tanít-e, de azt is el tudom képzelni, hogy mindenképp a vezetésnél kiveri a biztosítékot.

A helyedben jegelném ezt az egészet, míg nem végzel. Ha annyira nagy a l'amour, akkor kitart addig, ha pedig nem tart ki, csak kavarás...

ma 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha az adott tanár tanít, vizsgáztat, akkor törvénytelen a dolog, ha nincs köztetek tanár-diák viszony, akkor lényegtelen.
ma 19:27
 4/14 Noren1989 ***** válasza:
26%

Könnyen lehet.

Amúgy ismerek ilyet, szerencsétlen oktató haver azóta papucs lett, teljes mértékben.

ma 19:28
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Hátha kitudódik.

Ne így akarj gyerekként diplomát.

A pali meg zakkant.

ma 19:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy tanít engem, de ilyenkor tartjuk a távolságot egymástól
ma 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Lehet bajotok és esélyesen lesz is. Nálunk is volt egy ilyen pár, a tanár és a diák is ki lett rúgva, és az a legnagyobb vicc, hogy ezután csak két hónapot maradtak együtt, szóval közel sem volt szó szerelemről. Kinek mi éri meg és mennyire...
ma 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha kiderül, mindkettőtöket kirúgnak, és a csóka karrierjének vége. Válts sulit, ha szereted.
ma 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
Én jártam 2 évig az egyik egyetemi tanárommal (utolsó évben + utána még 1 évig) semmi baj nem volt belőle. Mondjuk én Ausztriában tanultam.
ma 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

#6: érik az etikai vizsgálat.

Ezt most persze annak írom, akivel ilyen valóban megtörténne. Nem a kamukérdés kiírójának.

ma 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!