Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik egyetemi tanárommal...

Az egyik egyetemi tanárommal járok. Lehet ebből bajunk, ha valaki rájön?

Figyelt kérdés
Én 20/L vagyok, ő pedig 33/F
tegnap 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

#9: nem hiszem, hogy Ausztriában ne lenne probléma egy munkahelyen az érdekütközés. Nem egy multinál dolgoztam, mindenhol kitér rá a Magatartás Kódex.

Lehet, hogy nálatok nem volt gond, mert olyan volt a helyzet ÉS nem titkoltátok. De egy tipikus Code of Conduct szerint az érdekütközés lehetőségének eltitkolása vétség.

tegnap 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
11#: lehet, nem tudom máshol hogy van. Nálunk nem volt gond, sőt volt olyan professzor aki el is vette feleségül egy diákját miután diplomázott.
tegnap 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

#12: én is ismerek Magyarországon olyat, hogy összeházasodtak, felesleges hangoztatni, a Nyugat mennyivel nyitottabb.

Az érdekütközés az érdekütközés mindenhol, ezért oktató saját hallgatóval kapcsolatba kezdeni problémás. Nyilván más az, ha már korábban fennállt a viszony, de ezért nem szabad titkolni.

tegnap 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem szándékoztam hangsúlyozni, hogy a nyugat mennyire nyitottabb. Azért írtam, hogy külföld, mert nem tudom, hogy országonként eltérő lehet-e a szabályzat
tegnap 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
amúgy ilyenkor miért kerülnek kirúgásra mindketten? nem általános iskola, mindketten felnőttek saját döntésekkel, ennyire elfogadhatatlan morálisan ha történik egy ilyen eset? nem pártolom, csak sok ilyesmit hallani azért és ahhoz képest durva következménynek tűnik
tegnap 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:

igen, papíron mindketten felnőttek, de gyakorlatban az egyik egy debil kamaszlány, a másik meg egy fsz aki nem tudja, hogyan kell NEM visszaélni a helyzetével.

kérdező, te tényleg ilyen romantikus hülye vagy, vagy tisztában vagy vele hogy szexért mész át az óráján? amint végzel a tárgyával kerít magának másik pinát, remélem tudod. 15nek itt a válasz: mert általában tilos megvesztegetni/megvesztegetődni vizsgázó-vizsgáztató viszonylatban, majdnem mindegy, hogy pénz vagy szex van a dologban.

ma 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!