Mit csináljak ha a tanárommal egész szünet alatt írogattunk most kezdődik a suli és nem tudom hogy mit csináljak tetszem neki vagy csak barátnak tart?
hát ebből lepedőgyűrés lesz..érettségi után a matektanárnőm elkapott(18 már elmúltam), és fél évig gyűrtük a lepdőt. Már harmadikban is éreztem, hogy a tekintetében van valami.
Aztán hazajött a férje a külföldi munkájából, és így véget ért életem legszebb fél éve(16 évvel volt idősebb)
Egy 17 éves bombázó lány és 27 éves ranár között csak addig van barátság, amíg a törvény tiltja a mélyebb kapcsolatot.
Utána irány a lepedő. Valamikor el kell kezdeni.
Egy éved van érettségiig?
Addig valahogy bírd ki, akárhogy nedvesedik a bugyid rá. Aztán érettségi után mindent lehet!
Egy 27 éves nem tart barátnak egy 17 évest, vagyis tetszel neki. Ez önmagában nem lenne gond, de ha egész nyáron írogatott meg öleléssel búcsúzik, azzal átlépett egy határt. Ez a határ neked valószínűleg nem tűnik olyan komolynak, de számára nagyon is az: felnőtt ember, tanár, vagyis simán elveszítheti emiatt az állását.
A legértelmesebb dolog leépíteni őt. Ha kedveled, akkor azért, hogy neki ne legyen gondja ebből, ha meg nem, akkor azért. Ha ezután zaklat, esetleg szívat órán, akkor nyugodtan szólj a szüleidnek, osztályfőnöködnek, igazgatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!