Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vicces/ Durva/ meglepő sulis...

Vicces/ Durva/ meglepő sulis sztorit valaki?(:

Figyelt kérdés

2022. máj. 21. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem köszi, tartsd meg.✋😜
2022. máj. 21. 16:12
 2/8 A kérdező kommentje:
1/ Bohóc vagy!
2022. máj. 21. 16:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Légyszi értelmesen válaszoljatok.
2022. máj. 21. 16:16
 4/8 anonim válasza:
100%
4.osztályos koromban, kirándulás alkalmával a WC-t zárva találtam, ezért egy bokrot kellett keresnem. 30 évesen, közel 12 hónapja azzal zsarolnak a régi ismerőseim közül, akikkel nem tartom a kapcsolatot, nem is akarom, hogy milyen kellemetlen szituáció, hogy ez történt akkor. Igazából, én már nevetek az ilyen embereken, hogy agyilag itt tartanak, rengeteg rosszindulat szorult beléjük, de azért nem fogok velük kapcsolatot létesíteni, mert a negatív emberek, az én életemben, nem foglalnak helyet. Másnak is voltak vicces helyzetei, de nem akartam ebből gazdagodni.
2022. máj. 21. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

-Általánosban poénból kimásztunk a földszinti ablakon óra előtt, fogalmam sincs már mi volt a terv ezzel :D

-Ugyanitt általánosban volt pár rosszindulatú gyerek akik pletykákat terjesztettek sok másik gyerekről. Engem prostinak tituáltak mert az egyik kislány látott este ahogy várom a bátyámat egy bolt előtt egyedül, rövidnadrágban :D

-Osztálykiránduláson egy srácnak nagyon csúnya hasmenése lett, és nem tudta visszatartani a buszon.

-Gimiben az egyik házas tesitanárról derült ki hogy pedofil, lett egy kis botrány mikor kiderült hogy több lányra is ráírt szocmédián nem túl ártatlan üzenetekkel. Később ő maga mondott fel, nem tudom hogy mi lett vele.

2022. máj. 23. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

- Beszorult egy osztálytársam a mosdóba, a karbantartónak kellett szétszerelnie a zárat, hogy ki tudjon szabadulni.

- Osztálykirándulásról hazajövet két osztálytársam a teljesen azonos utazótáskáját összecserélte, persze szakaszosan raktuk le a környező településeken az embereket a buszról, és csak a legvégén derült ki, a sulinál, amikor már csak néhányan maradtunk.

Most hirtelen kb. ez a 2 jutott eszembe, de biztosan lenne még.

2022. máj. 23. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
A tanártól akartam kérdezni valamit, ő meg azt hitte, goromba stílusban kérdeztem és a bentlevő gyerekek előtt lekiabálta a fejemet.
2022. máj. 24. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer órán tanultunk valami tudományos szót, de a szó pont ugyanaz volt, mint annak a tanárnak a gúnyneve 😂
2022. júl. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!