Akik voltak osztálytalálkozón, milyen meglepő információkat hallottatok?
Figyelt kérdés
például valaki nagyon lecsúszott akiről nem gondoltátok volna, vagy valakinek nagyon bejött az élet, amit szintén nem gondoltatok volna 10-20 éve, vagy akárcsak bármi furcsaság. Halllottatok olyat, amit alig akartatok elhinni?2022. márc. 3. 19:37
1/3 anonim válasza:
Nálunk még nem volt, de érdekes lesz.
Még csak 5 éve vagyunk külön, de már ezek történtek:
-Egyik lány országos szépségversenyen 2. lett. TV-ben is rengeteget volt elvileg.
-Egyik lány transzférfi lett. Tehát nőből váltott férfiva.
-Egyik fiú leugrott egy toronyból, de túlélte.
-Egyik fiú osztálytársam esélyes volt, hogy kajakos oplimpikon lesz, mert egy csomó európai és amerikai versenyt megnyert végül nem lett az, de felvállalta, hogy meleg. Nyílván mindenkit letíltott 3-4 lány osztálytársunkon kívül, hogy ez ne derüljön ki. Szerintem ez elég gáz, senki sem ítélte volna el.
-Lett DJ, Búvároktató és pár válallkozó eddig.
Szóval nagyon érdekes lesz ha valaha is lesz osztálytali.
2/3 anonim válasza:
Mindenki jobban áll, mint én. Csak én dolgozok gyárban, a többiek komolyabb állásokban dolgoznak. Van akinek olaszországban van étterme, a másik az nagyon magas szintre jutott az államaparátusban, megint másik a balcsin valami szállodát igazgat, stb. Igaz, nem jött el mindenki, lehet, azok lecsúsztak.
3/3 anonim válasza:
A legmeglepőbb a "meghalt" vagy a "drogfüggő" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!