Ez igazságos, normális, nem meglepő dolog a munkahelyeken - szerintetek?
Erre nem is tudom miért nem gondoltam. Talán túlságosan naiv vagyok még mindig.:)
Jut eszembe a főnököm mindig írt nekem, ha volt valami változás. Holnap megkérdem őt.
Köszi!
#5 ez így jogszerűtlen.
Kérdező, legközelebb okosabb leszel, a legtöbben menet közben jönnek rá a dolgokra. Az azért furcsa, miért nem mondták meg a műszak csere okát.
Nyugodtan mondhatod ilyenkor szerintem, hogy elutazol, és már nem tudsz rajta változtatni, mert nem szóltak időben. 1x még elmegy, hogy behúztak a csőbe, de ha nem vigyázol, folyton ez lesz.
Nyugi én is ilyen voltam és azt javaslom, ne fogadd el, hogy azért játszhatnak a beóddal, mert fiatal vagy, mert amikor meg majd a sarkadra állsz, úgy fognak játszani az érzéseiddel, hogy te érzed magad rosszul, hogy ki mertél állni magadért.
Nyugi, lesz majd olyan, hogy te csak hallgass, mert nincs családod, meg te csak x ideje vagy ott, mit pattogsz. De az ő céljuk csak az, hogy meglegyen az ügyeletes emberke, akire rá tudják sózni azt a mászakot, ami nem tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!