Jártatok már úgy, hogy állásinterjú után, közölték veled, hogy tied az állás, viszont csak utána mutatták meg mit is kell csinálni, amire közölted, köszönöm de nem?
Jelenleg állást keresek, és eddig három interjún vagyok túl, ebből csak egy esetén mutatták meg, hogy mit is kellene csinálni. Nem értem ezt a fajta hozzáállást, mert ugyanúgy én is mondhatom, hogy köszönöm, de nem vállalom, és akkor csak pazaroltuk egymás idejét.
Azért voltam olyan merész, és megjegyeztem, hogy nem lenne rossz látni is, hogy mit kell csinálni, pláne, hogy az egyik helyen másodjára is behívtak, és még akkor sem vittek be a gyártóterületre.
Másik meg, hogy messze van a csarnok, és majd legközelebb.
Egy korábbi munkahelyemen már tanultak ebből,és mikor nagyobb számban vettem fel új embereket, akkor előbb csináltak egy gyárlátogatást, majd megkérdezték, hogy kit érdekel, és akit nem, az elmehetett, többi meg tesztírás, és interjú. Szerintem ez így azért jobb.

Volt olyan, megkoszontem lehetoseget és mentem haza
Olyan is volt hogy mondtak hogy felvesznek és hivni fognak és nem hivtak sose

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!