Jártatok már úgy, hogy a HR-es nem küldte ki a meghívót az állásinterjúra?
Nekem régebben nem volt de mostanában volt, nekem kellett újra hívnom az embert.
Lehet többet nem fogom, ha nem küldi megyek máshova, a cég meg dőlhet befele, l@@szarom.
Nekem volt olyan munkahelyem, ahol rám nyomtak egy balhéelvivő szerepet. A lényeg, hogy olcsóbb sunnyogni és ellenőrzésnél valakinek a nyakába varrni a hibát.
Kaptam egy új feladatkört munkaidő vége előtt 1 órával (péntek), valamint az infót hétfőn ellenőrzik a céget ezen a területen. Nem aludtam semmit, találtam pár hibát, de nem volt sem időm, sem szerepköröm, sem jogosultságom a javítására. Erre jött 30 000 000Ft-os bírság pont ezen hiányosságok miatt...
Rövid időn belül repültem :)
Nos engem egy balfék HR-es ehhez a céghez interjúztatott 3 körben és csak utána tudtam meg, hogy a régi helyemre kerestek embert. A hozzáértésének hála a 3-adik alkalommal nem ért rá, de elfelejtette jelezni én meg utaztam 2*168km-ert, így pár napra rá mehettem megint, de tudnám mi a faksz értelme volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!